U gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Deze website is geoptimaliseerd voor IE9 en hoger.
NL   EN  
 

Virtualisatie: dé uitdaging voor ICT-ers bij de Rabobank

De klanten van de Rabobank, particulier en zakelijk, kunnen overal ter wereld, ieder moment van de dag zelf hun bankzaken regelen. Snel, eenvoudig en veilig.


Onze Projecten
27 augustus 2014

Om ook in de toekomst aan de steeds veranderende wensen van de klanten te voldoen –en vóór te zijn- volgt ICT bij de Rabobank alle technologische ontwikkelingen op de voet. Zo ook waar het gaat om virtualisatie en cloud technologie. De snel veranderende wens van onze klanten bij bijvoorbeeld financiële transacties en mobiel bankieren zorgt voor een steeds hogere dynamiek. Onze ICT-applicaties moeten die direct kunnen volgen. Daarom gaan we steeds meer ‘agile’ werken. En moeten onze ICT-systemen steeds sneller, meer schaalbaar, transparanter en flexibeler worden.

Dit vraagt om een grote professionaliteit van onze ICT-ers. Niet alleen moeten zij in ketens kunnen denken en het (internationale) overzicht bewaren, maar ook de mogelijkheden tot innovatie zien en er naar handelen. Onze ICT-ers ontwikkelen, implementeren én beheren onze systemen namelijk van A tot Z zelf. Dat maakt werken bij Rabobank ICT anders. Hoe anders? In bovenstaande film leggen we je dat graag verder uit.