U gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Deze website is geoptimaliseerd voor IE9 en hoger.
NL   EN  
 

Bouwen aan de toekomst doe je samen.

Word jij de Rabobank?

Als we jou deze vraag stellen, vragen we meer dan een goed CV en een gezonde portie ambitie. Dan zijn we benieuwd of jij onze opvattingen deelt, over bijvoorbeeld werken met een eigen verantwoordelijkheid. Dan willen we weten of jij vol met ideeën zit. En of jij het in je hebt om, samen met ons, aan de toekomst te bouwen. Die van jou en die van ons. Maar bovenal: de toekomst van onze klanten.


Actueel
29 augustus 2014

Wat we ook doen, we doen het samen. Dankzij onze coöperatieve wortels weten we als geen ander dat je door samenwerken verder komt en betere resultaten boekt. En dat je kunt waarmaken wat je belooft. Nu en in de toekomst. Zo zijn we gegroeid tot de grootste financiële dienstverlener van Nederland met een grote lokale betrokkenheid en aanwezigheid. En een wereldspeler in Food & Agri, met internationale activiteiten in ruim 30 landen.

Kun jij je vinden in onze manier van denken en doen en ambieer je een toekomst binnen onze organisatie? Dan vragen we dus heel wat van je. Maar daar stellen we ook behoorlijk wat tegenover. Bijvoorbeeld dat we jou gerichte opleidingen en cursussen bieden. En veel vrijheid om tot je beste prestaties te kunnen komen. Want bij de Rabobank heb je geen baan maar een loopbaan; waarin we van twee kanten investeren. Immers: samen bereik je meer. Samen met jou? We zijn heel benieuwd of jij de Rabobank wordt.


Maak nader kennis met ons en ontdek wat we te bieden hebben:
Speciaal voor studenten en starters 
Speciaal voor ICT-ers
Lees alles over ons als werkgever