U gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Deze website is geoptimaliseerd voor IE9 en hoger.
NL   EN  
 

Best of Both Worlds – Investment Banking Masterclass

Op 9 en 10 november 2017 nodigen Rabobank en Clifford Chance je uit op hun Investment Banking Masterclass “Best of Both Worlds”. Je ervaart in de praktijk hoe de samenwerking tussen een advocatenkantoor en een bank bij overnames verloopt. Ben jij een academisch talent met interesse in corporate finance en ben je masterstudent of in de laatste fase van je bachelorstudie? Dan is onze masterclass echt iets voor jou! Schrijf je hier in vóór 9 oktober.


Events
10 juni 2016

Wat: Best of Both Worlds – Investment Banking Masterclass (Clifford Chance en Rabobank)
Waar: Rabobank te Utrecht en Clifford Chance te Amsterdam
Wanneer: 2 (Kick-off), 9 en 10 november 2017
Wie: NL-talige masterstudenten of bachelorstudenten (laatste fase van studie)
Inschrijven: Inschrijven kan tot maandag 9 oktober a.s.

Voor wie
De Rabobank is op zoek naar studenten met een sterke interesse in corporate finance, die zich in de laatste fase van hun studie bevinden (zowel eind bachelor als master). Heb jij tijdens jouw studie sterke academische resultaten weten te combineren met extra-curriculaire successen? Ben jij ambitieus en resultaatgericht? En beschik jij over de noodzakelijke combinatie van communicatieve en analytische vaardigheden? Dan nodigen wij jou graag uit voor Best of Both Worlds 2017!

Clifford Chance is op zoek naar rechtenstudenten met een sterke voorkeur voor de commerciële advocatuur. Ben jij een toptalent met een teamplayers-mentaliteit, initiatiefrijk en ambitieus? Heb je de drive om het beste uit jezelf te halen en jezelf continu uit te dagen? En zit je in de laatste fase van je studie (derde jaar bachelor of master)? Neem dan een voorproefje op een carrière binnen de top van de internationale advocatuur en meld je aan voor Best of Both Worlds 2017!


Events
11 augustus 2015

Heb jij een sterke interesse in corporate finance en bevind jij je in de laatste fase van jouw studie? Heb jij tijdens jouw studie sterke academische resultaten weten te combineren met extra-curriculaire successen? Ben jij ambitieus en resultaatgericht? En beschik jij over de noodzakelijke combinatie van communicatieve en analytische vaardigheden? Dan nodigen wij jou graag uit voor de masterclass Best of Both Worlds! Het beste van twee werelden, durf jij deze uitdaging aan?

Aanmelden
Via onderstaand formulier kun je registreren voor het event. 

Informatie
Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met:

Eelke Dijkstra-Janssen
Recruiter Rabobank
@: Eelke.Janssen@rabobank.nl


Events
11 augustus 2015

De investment banking activiteiten Mergers & Acquisitions (M&A) en Equity Capital Markets (ECM) zijn onderdeel van de divisie binnen Rabobank gericht op de grootzakelijke markt. De M&A en ECM teams bieden een uitdagende, jonge, dynamische en internationale werkomgeving. In de recente jaren heeft Rabobank haar solide reputatie waargemaakt, bewezen door leidende posities in zowel de M&A als ECM markt in Nederland, wereldwijd in M&A en ECM in de Food & Agri sector, en haar betrokkenheid bij verscheidene in het oog springende transacties. De afgelopen vijf jaar stond de Rabobank op de eerste plaats in de M&A league tables voor Nederland (bron: OverFusies). Daarnaast is de Rabobank door Euromoney verkozen als “Best Investment Bank in the Netherlands 2015”. De Rabobank adviseert publieke en grote private ondernemingen, investeerders en overheidsorganisaties over verschillende typen strategisch belangrijke transacties, zoals de recente beursgangen van a.s.r., Philips Lighting en ABN Amro, het publieke bod van Gilde Buy Out Partners op Koninklijke TenCate, Refresco’s acquisitie van Whitlock in Noord-Amerika en de verkoop van Cargill’s sojaverwekende fabrieken in Amsterdam (NL) en Brest (Frankrijk). 

Klik hier voor meer informatie over werken bij Investment Banking.                 


Events
11 augustus 2015

Clifford Chance is een van 's werelds grootste advocatenkantoren, actief op vijf continenten. Wij zijn trots op onze volledig geïntegreerde, wereldwijde samenwerking en de onderlinge collegialiteit en teamgeest. We streven er altijd naar de verwachtingen van onze cliënten - bedrijven in alle commerciële en industriële sectoren, overheden, toezichthouders, beroepsorganisaties en not for profit organisaties - te overtreffen. Wij bieden cliënten de hoogste kwaliteit in advies en juridisch inzichten, waarbij wereldwijde standaarden worden gecombineerd met diepgaande lokale expertise. De dienstverlening is georganiseerd rondom de commerciële kernactiviteiten Capital Markets, Corporate & M&A, Banking & Finance, Real Estate, Tax, Pensions & Employment, Litigation en Dispute Resolution. Clifford Chance heeft 23 kantoren in 23 landen en 3300 juridische adviseurs.

Je vindt Clifford Chance in een monumentaal pand in hartje Amsterdam, waar ongeveer 150 advocaten en belastingadviseurs werken aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen.
De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat centraal binnen onze wereldwijde organisatie. Daarom hebben wij in 2000 ons eigen internationale opleidingsinstituut opgericht: de Clifford Chance Academy. Onze advocaten hebben daarmee toegang tot een uitgebreid nationaal en internationaal trainingsprogramma. Veel van de trainingen van de Academy vinden verspreid over Europa plaats, wat het mogelijk maakt buitenlandse kantoorgenoten te ontmoeten met wie er in de praktijk ook veel wordt samengewerkt. Als onderdeel van de Academy biedt Clifford Chance haar startende advocaten een opleiding aan de Law Firm School (LFS), een opleidingsinstituut van 16 participerende advocatenkantoren met een commerciële en financiële praktijk. De LFS biedt een aanvullende academische en praktijkgerichte opleiding die een goede basis biedt voor de Nederlandse rechtspraktijk, maar ook voor bijvoorbeeld grensoverschrijdende transacties.

Ga voor meer informatie naar onze website ontdekcliffordchance.nl of neem een kijkje op onze LinkedIn en Facebook pagina's.


Recruiters