U gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Deze website is geoptimaliseerd voor IE9 en hoger.
NL   EN  
 

Welke mogelijkheden zijn er?

Om je te helpen bij het maken van een keuze, hebben we per traineeship, young professional programma, startersfunctie en voor onze stages een aantal kernwoorden ('keywords') gedefinieerd om aan te geven wat de essentie is van de functie.


Programma’s
24 maart 2013

Meer informatie over traineeships, young professional programma's, startersfuncties en stages bij de Rabobank vindt je onder de bovenstaande tabs.


Programma’s
27 januari 2014

Rabo Global Traineeship.

One year that revolves around you.
To develop your talents and to give you and us the chance to find out where your talents fit best.

Keywords:
-You
-Growth
-Personal
-Development
-Networking
-Global
-Four tutors

Are you looking for a first step in your career that could turn out to be a leap?
Read here for more information about the new Rabo Global Traineeship.


Programma’s
27 januari 2014

Young Professional Programme IT

Wil jij een uitdagende functie in de ICT en jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk en professional vlak? Dan is het Young Professional Programme IT iets voor jou.

Keywords voor het graduate programma bij ICT zijn:
- Communicatief
- Initiatiefrijk
- Ambitieus
- Ontwikkelgericht (zowel professioneel als persoonlijk)
- Dynamische werkomgeving

Is het Young Professional Programme IT bij de Rabobank iets voor jou? Klik dan hier voor meer informatie.

Young Professional Programme Food & Agri

In het Young Professional Programma F&A word je klaargestoomd voor een F&A gerelateerde functie binnen Rabobank. Je krijgt financieringsopleidingen, persoonlijke competentietrainingen in de vorm van een meesterschapsprogramma en een persoonlijke coach. Daarnaast bouw je aan een netwerk in de Food & Agri Business. Dit programma is opgezet voor talentvolle en ambitieuze Young Professionals met passie voor Food & Agri.

Is het Young Professional Programme Food&Agri bij de Rabobank iets voor jou? Klik dan hier voor meer informatie.

Young Professional Programme CARL

In this programme we are looking for ambitious young professionals with a variety of different backgrounds, both beta as well as alpha! The Young Professional Program within the CLR domain offers various positions for instance in the Risk or Audit department.
The young professional program is meant for ambitious starters with 0-2 years of working experience and an interest in banking and the financial sector.

Are you interested in this programma and want to know more?  Click here for more information.


Programma’s
27 januari 2014

Investment Banking

De investment banking divisie omvat de ECM en M&A afdelingen van Rabobank. ECM ondersteunt bedrijven in het ophalen van kapitaal door middel van aandelenuitgiftes (IPO, secondary offerings, rights offering). De M&A afdeling verleent publieke en private bedrijven en investeringsmaatschappijen advies op hun fusies en overnames.

In beide vakgebieden behoort Rabobank doorlopend tot de belangrijkste spelers in Nederland. Internationaal staan we bekend om onze focus op Consumer Food & Agri. Dit betekent dat wij internationaal leidend willen zijn in deze sectoren in relaties met relevante bedrijven, financiering en advies. Dankzij onze sterke expertise op grensoverschrijdende transacties, acteren we zowel voor Nederlandse klanten bij transacties in het buitenland, als voor buitenlandse bedrijven die willen investeren in Nederland. Door onze betrokkenheid bij grensoverschrijdende transacties, track record en wereldwijde sector expertise wordt Rabobank beschouwd als een van de meest internationaal gefocuste banken in Nederland.

In Nederland was M&A afgelopen jaar in Nederland onder andere betrokken bij de openbare biedingen op TenCate en Telegraaf Media Groep, en internationaal bij de overname van Weetabix door Post Holding (USD 1.8 miljard) alsook de aankoop van Afriflora door Sun van KKR. ECM was in 2017 betrokken bij alle Nederlandse beursgangen en acteerde internationaal op de IPO van US Foods (USD 1.0 miljard) in 2016.

Op beide afdelingen werken mensen die commercieel, analytisch en ambitieus zijn. Meer informatie over Investment Banking vind je op deze pagina.


Programma’s
27 januari 2014

Stage bij de Rabobank
We bieden jou een kijkje in de keuken met een stage van drie tot zes maanden. Een meeloop- of afstudeerstage. Bij Rabobank Nederland of Rabobank International. Je leert onze organisatie van binnenuit kennen en denkt met ons mee. Als volwaardig teamlid pak jij de kansen om jouw ideeën in praktijk te brengen. Wil jij van ons leren? Wij zeker van jou.

Keywords voor een stage bij de Rabobank zijn:
- Professionaliteit
- Aantrekkelijke opdrachten
- Verantwoordelijkheid
- Inzicht in de Rabobank organisatie
- Zelfstandigheid

Is een stage bij de Rabobank iets voor jou? Klik dan hier voor meer informatie