[Een man scheerschuim, een pak bier, een overhemd, sokken, parfum of sigaren geven is geen nieuwe manier om een man te geven. Elke man zal geschenken waarderen die ongewoon zijn of hem terugbrengen naar zijn kindertijd. Denk aan zijn echte interesses.Jaarabonnement
Een jaarabonnement op een mannentijdschrift is een nogal onconventioneel cadeau-idee. Het wordt niet vaak gebruikt, maar kan een zeer fantasierijk en verrijkend element zijn. Voorbeelden zijn gespecialiseerde tijdschriften, hobbybladen voor tuiniers, kwekers, vissers en verzamelaars, reistitels en thematische sportgenres. Stimulerende erotische tijdschriften kunnen ook een leuke afleiding zijn voor verliefde koppels.

Kookboeken

.
De tijd dat mannen de kostwinners waren en hun partners alleen verantwoordelijk waren voor het huishouden, inclusief het bereiden van maaltijden, ligt ver achter ons. Tijden zijn veranderd, net als smaken, interesses en levensstijlen. Het maken van een heerlijke stoofpot, soep of fruittaart kan een bindende factor zijn tussen twee mensen. Bovendien worden mannen die van koken houden en wier meesterwerken hun vrouwen echt plezier doen, verwend en bewonderd door hun partners.

Horloges
In de jaren 90 waren polshorloges uit de gratie geraakt en vervangen door mobiele telefoons, maar tegenwoordig zijn het modieuze en functionele accessoires. Sportief, slim ontworpen om te combineren met een overhemd en stropdas, of grijp naar een smartwatch.


Mannen houden van hoeden en veel mannen weten dat. Probeer voorzichtig of een fatsoenlijk model de jouwe zal bevallen. Kinderen, senioren, tieners en vooral sportieve mannen dragen hoeden met een vizier. Er zijn duizenden geborduurde kleuren op de markt, dus je zult geen keuze te kort komen.
velká sluchátka
Koptelefoons
Ideale cadeaus voor jonge mannen die graag muziek en films van hoge kwaliteit bekijken op hun smartphone. Kies vooral uit beproefde fabrikanten en productlijnen, aanbevolen door een ervaren verkoper of door op internet te zoeken naar recensies.
[32] [33] Rugzakken [34] [35
Mannen in rugzakken en tassen zijn in alle gevallen van toepassing. De meeste mannen staan erom bekend dat ze zulke cadeaus meteen leuk vinden. Bovendien zal hij, wanneer hij het in zijn hand neemt, goed weten van wie hij het cadeau heeft gekregen. Rugzakken voor jongens voor school, rugzakken voor mannen voor op het werk, kwaliteitsbagage voor wandel- of fietstochten kunnen samen het ideale cadeau zijn voor elke gelegenheid.

Zakmes[40]
Zakmessen voor kleding zijn een no-brainer: de E-Shop heeft een enorm assortiment van dit assortiment. Met speciale en exclusieve modellen tegen betaalbare prijzen zullen mannen zeker reageren op jouw vindingrijkheid.

Anti-stress[45]
In de huidige hectische tijden zijn anti-stress middelen een welkome aanvulling en je zou niet geloven wat felgekleurde, nogal \’domme\’ plastic dingen kunnen doen. Vergeet de klassieke socialistische modelbouwplastics die vetvlekken achterlaten of overal aan blijven plakken. Tegenwoordig worden speciale kunststoffen op siliconenbasis gemaakt en bestaat dit gevaar niet meer.

Ballen[50]
Een gewaardeerd cadeau voor mannen van alle leeftijden. Denk aan een set tennisschoenen, een voetbal, een volleybal, een handbal, een basketbal of zelfs een medicijnbal voor gewichtstraining. Mannen vinden het heerlijk om met ballen te spelen en misschien word jij er wel door aangetrokken.