heb je ooit last gehad van pesten op het werk?
výsměch a stres

[19 Dit omvat mishandeling,emotionele angst,en misbruik van een groentje door meerdere werknemers. Helaas is dit de realiteit van het dagelijks leven van werknemers op verschillende niveaus van werkgelegenheid. In de meeste gevallen is het meer gericht op vrouwen dan op mannen.
výsměch a stres
Er kunnen verschillende redenen zijn, vooral:
-sterke gevoelens voor overgevoeligheid
-te veel zelfvertrouwen
-gebrek aan assertiviteit
– gevoelens van minderwaardigheid, imperfectie
– onvermogen om met de menigte mee te gaan
– te verschillend
– onvermogen om zichtbaar te zijn om te verdedigen

collectieve agressieof nieuwe aanvallen angst gericht op een persoon, laten we zijn/haar doelwit noemen, heeft de neiging om erg traag te zijn op de werkplek. Want het doelwit wordt in het begin niet bijzonder bedreigd. Immers, elke redelijke persoon die een nieuwe baan aangaat, moet bepaalde obstakels, fouten, enz.verwachten.

maar langzaam begint de situatie te veranderen, en het doel begint te voelen en op te merken dat kleineincidenten toenemen, ze komen vaker voor en worden met verschillende tussenpozen herhaald. Ze beginnen groter en groter te worden, hun concentratie op het werk wordt beïnvloed, de uitvoering van hun taken wordt moeilijker en complexer en er ontstaat een gevoel van goed gedaan werk. Het doelwit begint meer aanvallen op zijn persoon waar te nemen,hij verliest een gevoel van zelfvertrouwen,en gevoelens van bedreiging voor zijn waardigheid verschijnen. Koud zweet, droge mond, pijn op de borst, lopende vorst op de rug beginnen te verschijnen.
šikanovaná žena
De eerste traanen ik vraag me af waarom dit mij overkomt.

conflicten lijken onschuldig, en het doelwit wil ze niet veel toegeven. Ze worden toegevoegdbewust, lasterlijk, verberging van materiële informatie en spot. Het doelwit is niet meer overtuigd van zichzelf en begint aan zichzelf te twijfelen. Naarmate meer en meer grappen en grappen over het doelwit niet meer zo onschuldig klinken als ze in het begin zijn, begint psychologische angst binnen te kruipen.Dit is zo goed doordacht en grondig gepland door aanvallers dat doelwitten routinematig de resultaten van hun werk kwellen, kwetsen, belachelijk maken, bederven en degraderen.

het doelwit islosgemaakt van anderen,en verbannen omdat het onmogelijk is om de situatie om te keren. De aanvallen gaan door, de aanvallen, de beschuldigingen escaleren. Problemen zijn de uitvoering van taken, het niet uitvoeren van taken, het rapporteren aan de manager, valse beschuldigingen, ongerechtvaardigde laster, verdraaiing van de waarheid.

de situatie verandert langzaam. Het doel begint te twijfelen, de eerste tekenen van identificatie met de bevolking verschijnen, vooraf geworpen gedachten van zichzelf. Ik ben ervan overtuigd. Het doel is gebroken.

de volgende fase is meestal gedrag in reactie op de woorden van andere mensen,een afname van de kwaliteit van het verrichte werk, een fout.

het ontsnapt niet aan het zicht van het management van een bedrijf dat de informatie ontvangt van het doel van een collega om te worden gerechtvaardigd. Op zulke momenten eindigt de arbeidsrelatie met het onderwerp vaak.

waarom nemen aanvallers hun toevlucht tot dergelijk gedrag, wat drijft hen om het te doen en waarom doen ze het? Weg met degenen die niet in het collectief passen. Als ze hun doelen bereiken, is de taak bereikt. En wanneer iemand weer een vervanger wordt voor een doel dat niet bij de meerderheid past, begint Alles opnieuw, en opnieuw is er nog een gekwelde en gebroken persoon.
.