Mijn eigen flat


Ik weet nog dat mijn broer me zijn appartement liet zien. Het was echt een schok. Nu had ik nooit gedacht dat mijn broer een eigen flat had. En nu had ik geen idee dat mijn broer zoveel geld had. Hij vertelde me dat zijn flat privébezit was. Ik kon dat helemaal niet begrijpen. Waarom zou mijn broer eigenaar zijn? Ook al heeft hij bijna geen geld?

Taky si přeji vlastní byt.

En zijn autolening betaalde hij nauwelijks? Ik wist niet waar hij het geld vandaan had. En ik denk niet dat ik hem een lening zou hebben gegeven. Hij is pas 19 jaar oud, hij kan onmogelijk een lening van $2 miljoen krijgen. Trouwens, nu ik erover nadenk, alles is duur tegenwoordig. Dus zijn flat kan best duur zijn geweest, ik denk dat het drie plus één was. Het was een mooie flat en ik denk dat de hele flat hooguit vijf jaar oud was. Dus ik dacht dat hij vast iets gewonnen had. Wat geld. Hoe dan ook, ik heb daarna niet meer gegeten. Het was meer alsof mijn moeder daarna at. Mijn moeder vroeg zich af waar mijn broer dat geld vandaan had. Mijn broer gaf er niet om.

Líbí se vám minibyt?

Dus biechtte hij op. Hij trouwde met zijn vriendin. Hij trouwde en lichtte zijn familie niet in. Nogal triest, niet? Vooral omdat ik ze had uitgenodigd voor de bruiloft. Ik denk dat hij geld wilde besparen. We wisten niet eens dat mijn broer ging trouwen. Hoe dan ook, we waren erg blij. Het zou een grote verrassing worden. Mijn broer was een grote herrieschopper. Maar hij verbeterde en nu heeft hij een auto en een flat. Hij heeft zijn eigen flat. Hij is erg gezellig. Hij en zijn vrouw hebben echt mooie dingen, mooie ontwerpen. Mooie meubels en tv\’s. Mijn broer is er echt op vooruit gegaan. Ik ben nu een grote fan. En ik heb ook veel geluk dat ik eindelijk een vriendin heb gevonden met wie ik kan genieten van mijn nieuwe flat. Ik denk dat veel mensen niet zoveel geluk hebben en het met heel weinig geld moeten doen.