Online over de dreiging van bevalling of netholismegebrek aan contact met mensen
Moederschap. Het is ongetwijfeld de mooiste periode in het leven van elke vrouw. Natuurlijk, alles heeft echter. Een mens is een sociaal wezen, Hij leeft in de maatschappij en ontmoet elke dag mensen. Ik zeg niet dat op het moment dat je met zwangerschapsverlof gaat, je thuis vastzit zonder contact met mensen. Maar er zullen beperkingen komen. “Ik kon me niet voorstellen dat ik me zo eenzaam voelde. Ik ging meerdere keren per week met mijn zoon uit voor koffie met mijn vrienden, maar er was geen contact met mensen”, geeft Moeder Silva, 29, toe. En op dit moment grijpt een vrouw naar haar mobiele telefoon.
Všudypřítomná WiFi
Facebook Facebook Instagram
leef in het tijdperk van sociale netwerken zoals Facebook, Instagrams14, Instagrams15, Instagrams16, Instagrams17, Instagrams18, Instagram en Twitter.Facebook Facebook Facebook Instagram 13
We gebruiken facebook, Instagrams14, Instagrams15, Instagrams16, Instagrams17, Instagrams18, Instagram, Twitter. We vergeten foto \’ s en status te delen, naar de muren te kijken, de discussies te lezen en in de realiteit te leven. Er is onze baby ergens in de buurt, en we staren naar onze telefoons in plaats van de vooruitgang te zien die onze nakomelingen elke dag maken. Het wil een compromis vinden. 1 tot 3 keer per dag rijden via Facebook is nog steeds normaal, maar ook al praat onze partner met ons, het kijken naar de dag en nacht telefoongesprekken is niet meer OK. Het kan een internetverslaving zijn die nettholisme wordt genoemd.
soms offline
we hebben slimme apparaten, mobiele telefoons en apps… Als u er ook zeker van wilt zijn dat u geen problemen hebt met het uitschakelen van WiFi of gegevens, stelt u een dagelijkse melding in op uw telefoon over de tijd die u op Internet hebt doorgebracht. Je zult verrast zijn. “Ik heb onlangs mijn telefoon thuis gelaten en was de hele dag weg. In het begin was ik bang om mijn partner te bellen of een brief te schrijven.  Natuurlijk heeft iemand altijd een telefoon bij zich, zodat ik ze kan laten weten dat ik in orde ben. Na een dag zonder telefoon voelde ik een soort vrijheid, en zelfs \’s avonds had ik het niet in mijn handen”, zegt Silva, 29. Schakel \’ s ochtends data en WiFi uit en probeer offline van de dag te genieten.
Mobil v ruce
laat de werkelijkheid leven
ga een wandeling maken met een klein kind, kijk om je heen, praat met hem over je omgeving, ga naar een winkel of Café, praat met echte mensen. Geniet van elk moment je hoeft je zak niet te pakken voor een telefoon, omdat de meldingen van Facebook worden geklopt. Je zult versteld staan van wat een prachtige dag je zult hebben.
hoe vaak krijg je je online? En je zet het internet uit, in ieder geval voor de nacht.
.