politiek en de wereld


ben je geïnteresseerd in politiek? Veel mensen kijken graag naar politieke shows en politieke evenementen. Eerlijk gezegd, Ik hou van politiek en ik ben geïnteresseerd in het. Ik abonneer me ook op verschillende politieke tijdschriften omdat ik denk dat kennis van de politiek voor ons in de Tsjechische Republiek, voor burgers en medeburgers, erg belangrijk is. Ik denk dat mensen soms zelfs op een politieke partij of president stemmen op basis van wat ze om hen heen horen. Of ze horen verschillende meningen over verschillende partijen en politici. En ze stemmen op basis daarvan, en als ze weten wat het echt is, weten ze niet eens of ze daadwerkelijk op deze partij zullen stemmen.

Dohoda je na prvním místě.

Ik moet toegeven, Ik geniet echt van en geef om politiek, maar aan de andere kant heb ik altijd zulke zenuwen en depressie.Als ik verschillende toespraken en andere dingen hoor van politici die alles kunnen zeggen, hoe vaak zeg ik dan tegen mezelf dat ik waarschijnlijk de TV zal breken? Ik denk dat ze beter zouden zijn als ze stil waren. Mijn ouders houden ook echt van politiek, dus hoe vaak heb ik ruzie gehad met mijn ouders alleen voor politiek, maar zij hebben een heel andere kijk op politiek dan ik?

Velká politická budova.

het is onmogelijk voor ouders om deze en die politieke partij te bewonderen, dus soms vraag ik me af of ik niet geadopteerd ben. Het is absoluut immoreel, het is absoluut verschrikkelijk, en ik denk dat het hier in Tsjechië niets te maken zou moeten hebben, maar helaas, ik schaduw Dit ik moet ook het feit respecteren dat anderen verschillende meningen hebben. Dit is waar, maar aan de andere kant, wanneer mensen meer politici begrijpen of de pagina van een andere expert over politiek Lezen, veranderen ze hun mening over verschillende politieke partijen, enz.Ik kijk wat mijn ouders beslissen als ik hen vertel dat ik wat nieuwe informatie heb over hun politieke partijen. Misschien verandert hij van gedachten, Ik hou ervan.