Als je geld nodig hebt
[Mensen komen soms in financiële moeilijkheden en de enige effectieve oplossing is een lening. Velen van ons zijn bang voor deze term, maar dat is niet nodig. Dus of je nu al te weinig geld hebt om je huis af te bouwen of te renoveren of een nieuwe auto te kopen die je al nodig hebt, wees niet bang om een beroep te doen op de relevante instellingen die er zijn om je te helpen.

dohoda ženy a muže.jpg

Je hebt twee opties:

je kunt bij beide een lening afsluiten.

BANK of

.

ONBANKT, Ook wel “American Mortgage” of “ongeregistreerde lening” genoemd.

přebývající peníze.jpg

Elk heeft zijn eigen kenmerken en kan je in verschillende situaties helpen. Het is daarom zeer de moeite waard om na te denken over welke oplossing geschikt is voor jou en welke vereisten je als primair beschouwt vanuit jouw perspectief.

karta NatWest.jpg


Voor- en nadelen


Het belangrijkste voordeel van bankleningen is dat de rentelager is, meestal veel lager. Een ander aspect om rekening mee te houden is natuurlijk de betrouwbaarheid van de bankinstelling. Je kunt er zeker van zijn dat er geen trucjes of voorwaarden in de door de bank aangeboden diensten zitten die je zullen verrassen of ergeren. Betrouwbaarheid hangt nauw samen met een grotere zorgvuldigheid van de bank, die individuele debiteuren zorgvuldig beoordeelt. Vanwege het gebruik van het debiteurenregister voor dit doel, kan het goedkeuringsproces zelf vrij tijdrovend zijn en niet altijd goed uitpakken voor de aanvrager. Eenmaal goedgekeurd, kunnen ze echter zoveel lenen als ze willen op een veilige manier.


Niet-bancaire leningen zijn vooral populair omdat ze kunnen bogen op een vele malensnellere afhandeling. Daarnaast zijn niet-bancaire leningen zeer gemakkelijk aan te vragen. Daarom is er geen risico dat je tijdens het screeningsproces buiten de boot valt. Een relatief risico is de mogelijkheid van fraude. Ook moet je

een hogere renteaccepteren.

Voordat je een lening aanvraagt, is het de moeite waard om al je opties en redenen voor de aanvraag te overwegen. Het wordt aanbevolen om alleen in ernstige omstandigheden een lening aan te vragen.

.