Bekijk het eens van een andere kantSommige politici hadden al een slechte reputatie bij de verkiezingen voor het Lagerhuis, dus hielpen ze hun partijen aan goedbetaalde zetels in het EP. Dit is al tientallen jaren aan de gang. Opiniepeilingen tonen aan dat de meeste leden van het publiek dit zo zien.

Dit komt omdat de commentaren van sommige politici en bekende publieke figuren over actuele zaken in Tsjechië soms verrassend zijn. Ze zijn bijvoorbeeld totaal niet in staat om ons land te verdedigen tegen de EU-dictatuur . We hebben democratie, we kunnen ons uiten.
televizní vysílač České televize

Er is altijd wel iets aan de hand en sommige dingen zijn belangrijk voor ons. Bijvoorbeeld de huidige verkiezing van nieuwe leden voor de besturen van de CT en CR , die van invloed zal zijn op de toekomstige richting en het budget van deze publieke media, evenals de zinloze provocaties van het Praagse leiderschap tegen Rusland. in plaats van de serieuze problemen van de Praagse burgers aan te pakken. Sommige voormalige en huidige politici zijn alleen geïnteresseerd in de belangenverstrengelingvan één politicusdie “het tussen de benen steekt”, die mensen belastert en bevooroordeelt die “niet bij hun bloedgroep passen” zonder enig verantwoordelijk commentaar van de relevante autoriteiten. Ze gebruiken de vrijheid van meningsuiting simpelweg omdat iemand een ander heeft lastig gevallen, omdat het hun uitzicht belemmert. Ze zeggen dat ze liberalen zijn. (geloven dat ze progressiever en liberaler zijn dan de Democraten)
komunální volby jsou důležité

Politiek is natuurlijk nauw verbonden met de economie. Sommige bekende publieke figuren concentreren zich op het bang maken van mensen met nieuwe epidemieën, in plaats van vooral op het gebied van hygiëne en de persoonlijke verantwoordelijkheid van elk individu, CTen CR [48 Draagt bij aan voorlichtingdie zeer frequent moet worden uitgezonden. Vooral de laatste tijd vermindert elke virale of bacteriële ziekte het immuunsysteem. Ziekten met griepachtige symptomen zoals niezen, gewrichtspijn, loopneus en koorts (niet alleen griep en tonsillitis, maar ook bronchitis). Hoewel het misschien naïef is, is het nodig om alle mensen voortdurend te benadrukken dat ze hun ziekte zo snel mogelijk thuis moeten behandelen en de infectie niet moeten verspreidennaar hun collega\’s. Het is niet zo dat het publiek het niet weet. Het is niet zo dat het publiek zich hier niet van bewust is, maar ze onderschatten het, dus het is nu noodzakelijk om informatieover dit onderwerp te verstrekken. Veel zieke mensen kunnen echter onverantwoordelijk, zelfs roekeloos, zijn tegenover andere gezonde mensen omwille van het geld. Als je vandaag bijvoorbeeld een tram neemt in Praag, zit die vol met hoestende mensen, van wie velen hun mond niet op tijd kunnen bedekken met een zakdoek of mouw, en als ze het al kunnen, bedekken ze het alleen met hun handen. Dan raken ze de rugleuningen en leuningen aan.

Ondertussen zijn er ook verantwoordelijke politici. Zij erkennen de noodzaak om mensen eraan te herinneren hoe ze zich moeten gedragen in deze tijd waarin de epidemie dreigt, vooral op het gebied van hygiëne. Eén zo iemand is de gouverneur van Pardubice, die folders heeft uitgegeven als onderdeel van zijn inspanningen om overdraagbare ziekten te voorkomen. Deze folders gaan vooral over hoe je overal goede hygiënepraktijken kunt volgen.

.