Beleef een buitengewoon avontuur


Bedenk een activiteit waar jij en je partner of meerdere vrienden samen van kunnen genieten. Waarom probeer je niet iets nieuws dat je nog nooit hebt geprobeerd? Er is niets leuker dan reizen. Weet je niet zeker wat er aan de hand is?
vr brýle

Escape games zijn in wezen gebaseerd op de principes van computerspellen, waarbij jij en andere mensen (meestal tussen de twee en zes, maar soms meer, afhankelijk van de locatie) worden opgesloten in een kamer en binnen een bepaalde tijd (meestal 60 minuten) moeten ontsnappen. Je lost verschillende raadsels op, op zoek naar aanwijzingen die je helpen om binnen de tijd uit de kamer te komen. Er staan je verschillende effecten te wachten, zoals geluid, licht, wind en koude lucht, die de sfeer van bepaalde spellen versterken.
strašidelná chodba
Ontsnappingsspellen met een themamladík a virtuální realita
Je kunt kiezen voor ontsnappingsspellen met verschillende thematische subteksten. Je kunt terugreizen in de tijd naar lang geleden en met gevoel voor geschiedenis verschillende mysteries oplossen, of in de voetsporen treden van patiënten in een psychiatrisch ziekenhuis. Horrorliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de kamers met horrorthema, waar verschillende gevaren, spoken, kabouters en bovennatuurlijke verschijnselen op de loer liggen. Levende mensen, waaronder clownsfiguren, kunnen je ook opwachten in dit avonturenspel. Gebruik je hersens, bedenk verschillende situaties en ontsnap op tijd uit de kamer. Deze vorm van entertainment, die steeds populairder wordt, zal je zeker boeien.
mladík a virtuální realita
Als je op zoek bent naar een avontuurlijke middag met vrienden of je afvraagt wat je voor je naasten moet kopen, dan zijn ontsnappingsspellen een geweldige oplossing die iedereen zal prikkelen. Geniet van een gemakkelijk en leuk middagavontuur.