bescherming van de westerse beschaving door anders Breivik, massamoordenaars


zelfverklaarde neonazi-extreemrechtse politieke extremisten, radicalen over de kwestie van anti-immigratie, homoseksualiteit, multiculturalisme en seksuele revolutie. Wat deze activist ziet als een obstakel voor het oorspronkelijke “gezonde” christelijk・joodse Europa is feminisme en de wens om een multiculturele samenleving te worden. Toen het populisme de migratiecrisis en het ontluikende anti-islamitische sentiment in de samenleving gebruikte om angst en bezorgdheid te verspreiden, konden we praten over populisme, maar om het bewustzijn te vergroten over de gevaren van het verlaten van christelijke waarden, gebruikte hij zelf een wapen waar hij al lang hard tegen vocht – geweld tegen zijn eigen volk. Hij noemde zelf de moord op 77 mensen als een bevordering van de verspreiding en marketing van zijn documenten die zijn ideologie overbrengen. Hij begreep deze brutale daad zelf als een verdediging van zijn vaderland en volk.Zásah těžkooděnců.jpg
“Degenen die door de Europese massa\’ s worden bewonderd, zijn de dapperste leugenaars. De mensen die het meest gehaat worden door de Europese massa \’ s zijn degenen die proberen de waarheid te vertellen.”
Kort voor de aanval stuurde hij e-mails naar meer dan 1000 willekeurig geselecteerde adressen. De boodschap van de bijlage bevatte zijn verklaring getiteld 2083: de Verklaring van onafhankelijkheid van Europa. Op pagina 1518 behandelt het vele onderwerpen, maar de Islam in het bijzonder is een uitgebreide analyse van de essentie ervan, vooral in relatie tot de West-Europese beschaving. Hij werkte 9 jaar intensief aan dit document en de laatste 3 jaar werkte hij fulltime. Hij wijdde zijn hele volwassen leven aan het promoten van zijn ideologie. Laten we objectief enkele van de belangrijkste ideeën introduceren die Breivik in zijn werk presenteert.

  • de Islam ondermijnt de fundamenten van de Europese beschaving.Dit wordt actief gepromoot door politici uit EU-lidstaten die Moslims naar Europa hebben uitgenodigd om traditionele en stabiele waarden te verlaten en multiculturele samenlevingen te worden. Als de huidige trend van het accepteren van moslims – de volgelingen van het totale kwaad-aanhoudt, zal het onze lange, zwaarbevochten vrijheid vullen en ons helemaal uitroeien.
  • multiculturalisme = modern communisme. Afwijzing van klassenverschillen. Absolute gelijkheid van alle mensen, ongeacht ras, sociale status, geloof, geslacht en seksualiteit. Multiculturalisme is het tegenovergestelde. Hooggeplaatste figuren, onder de slaven van de Islam, verraden hun volk en zetten hun leven op het spel. Alles voor de islamisering van Europa.
  • ondemocratische EU. Europese politici en politiek beïnvloede media verdoezelen en manipuleren informatie. De boodschap die ons bereikt is in de meeste gevallen sterk pro-Islam. Als het nieuws, de steunpilaar van een democratische samenleving, tegen ons liegt, hebben we het niet over een volksregering, we hebben het niet over de tirannie van de politieke elite. Maar dit betekent niet dat democratie de juiste regeringsvorm is en dat niet iedereen het recht heeft om over overheidskwesties te beslissen.

 Breivikovi nepřátelé, muslimové.jpg
De auteurs van deze ideeën bevorderen soortgelijke standpunten met vele andere extreemrechtse partijen, politici en politieke activisten. Maar voor sommigen van hen is uitgaan op het dunne Ijs van anti-islamitische propaganda een populistische stap om de aandacht te trekken – een stap naar de “weg naar de trog” in het geval van deze man, en vice versa. Het is duidelijk dat dit een absoluut en onbuigzaam geloof was, waaruit de moed vloeit om tientallen levens voor de zaak op te offeren. Dit zijn de levens die hij verdedigt in zijn manifest.
Ongeacht of Breivik gelijk heeft of hoe ijdel zijn angsten zijn, zullen we in de komende decennia ontdekken. Volgens zijn theorie zullen onvoorspelbare terroristische aanslagen tot 2030 doorgaan. In de komende 40 jaar zal hun kracht toenemen en zal er totale angst zijn bij Moslims. Maar tussen 2070 en 2100 vond een pan – Europese staatsgreep plaats, gevolgd door de gewelddadige deportatie van moslims, de aanstichter van deze gebeurtenissen-de truc, gevolgd door de culturele en politieke heropleving van Europa, de terugkeer naar de waarden die eeuwen geleden werden erkend. De enige toegestane religie is het katholicisme, en we komen tot het herstel van het patriarchaat, het verbod op het hoger onderwijs van vrouwen, het gebruik van anticonceptie, de kunstmatige onderbreking van zwangerschap of gemengd huwelijk. Het klinkt net zo eng als zijn portrettering van de moslimwereld. Net als in het geval van moord verschilt het op geen enkele manier van de praktijk van mensen met wie het voortdurend bewapend is.

.