Boordcamera’s


Daarom raadt iedereen op de weg tegenwoordig camera\’s voor in de auto aan. Maar welke moet je kiezen?
Dat is helemaal aan jou, maar je moet wel weten waarvoor je hem wilt hebben voordat je hem koopt. Als het gebruikt kan worden als bewijs,is een heel gewoon exemplaarvoldoende, waarmee je de kleur en het type voertuig kunt identificeren. Of zelfs een voetganger. Dat moet genoeg zijn voor de verzekeringsmaatschappij en voor de politie die de zaak onderzoekt.
Zrcátko s kamerou
Maar als je een camera wilt hebben als souvenir van je reis ergens vandaan, kun je beter extra betalen voor een echt goede opname. Als je het op TV wilt laten zien of aan je buren wilt projecteren , dan heeft een hoge beeldkwaliteit de voorkeur. Het is beter om een auto door de azuurblauwe zee te zien rijden dan om wat blauwe bakstenen rechts en wat groene bakstenen links te zien. In dit soort foto\’s moet je mensen vertellen waar ze naar kijken. Merk trouwens op dat je in deze video\’s de gezichten van mensen en de nummerplaten van andere auto\’s moet vervagen. Het maakt je buren niet uit, maar als je deze video\’s openbaar wilt maken, moet je dat wel doen. Er kunnen corrupte mensen zijn die het je moeilijk zullen maken. Dit komt door de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Als je een camera koopt, moet je er ook rekening mee houden hoe hij van stroom wordt voorzien. Tenzij je met iets anders te maken hebt, werken camera\’s meestal op autoaccu\’s, dus houd je alleen bezig met de capaciteit van de accu die erin zit. Dit geeft je in principe de opnametijd. Als vuistregel geldt: hoe hoger de capaciteit, hoe duurzamer en dus hoe langer de opnametijd. Dit is nodig als je de plaats van een ongeluk of buiten het voertuigfilmt, enz.Nabouraný vůz
Een andere belangrijke factor is debeeldhoek, die ook zo groot mogelijk moet zijn om meer informatie te kunnen opnemen. Hoe groter de camera, hoe meer enen en nullen hij kan verwerken, wat een hogere kwaliteit of langere opnametijd betekent.
Natuurlijk kunnen camera\’s ook andere functies hebben, zoals nachtzicht, parkeerhulp en automatische startfuncties. Deze worden natuurlijk weerspiegeld in de prijs van het product
.