werk en gezin


Ik denk dat mensen tegenwoordig echt leuke en meestal warme relaties moeten houden. Ik denk dat mensen zich beter zullen voelen als ze een geweldige relatie onderhouden in het gezin en ook op het werk. Ik heb gehoord dat wanneer mensen slechte relaties hebben in het gezin of op het werk, het kraakt. Nu wil ik het hebben over slechte relaties op het werk. Ik denk dat dit heel erg slecht is. Het hebben van een echt slechte relatie op het werk is bijna als zelfmoord, maar zelfmoord op het werk gelooft me niet op mijn woord. Ik denk dat het je werk verstoort.

Buďte veselí a užívejte si.

als ik een slechte relatie had op het werk, zou ik zeker vertrekken. Misschien zou ik proberen om het te verbeteren voor twee of drie maanden, maar als het niet werkte, zou ik zeker vertrekken. Het geld en de positie zou zeker niet de moeite waard zijn voor mij, om te lijden aan een depressie of burn-out syndroom. Het is heel erg als je een burn-out hebt op het werk. Een persoon moet minstens 2 maanden ontspannen en een heel andere baan vinden, bij voorkeur een die fysieke arbeid vereist.

Lidé by se měli podporovat.

toen ik vooral met mensen werkte en werkte op een baan waar het bij de bank was, was het erg stressvol voor mij dat ik opgebrand was. Het is zeer noodzakelijk en belangrijk voor u om een goede relatie op het werk te hebben, want de volgende 2 jaar werkte ik parttime, maar het was bijna nutteloos. Hetzelfde geldt voor de familie. Familie is het belangrijkste voor ons en het meest waardevolle wat we hebben, althans voor mij. Daarom is mijn grootste wens dat alles in het gezin goed komt zoals het hoort. En dat in het gezin vooral iedereen Gelukkig, Vrolijk, geliefd en vooral gezond is. Daarom koester ik persoonlijk goede relaties in het gezin, niet alleen in mij, maar ook in de rest van het gezin. 

werk en gezin


Ik denk dat mensen tegenwoordig echt leuke en meestal warme relaties moeten houden. Ik denk dat mensen zich beter zullen voelen als ze een geweldige relatie onderhouden in het gezin en ook op het werk. Ik heb gehoord dat wanneer mensen slechte relaties hebben in het gezin of op het werk, het kraakt. Nu wil ik het hebben over slechte relaties op het werk. Ik denk dat dit heel erg slecht is. Het hebben van een echt slechte relatie op het werk is bijna als zelfmoord, maar zelfmoord op het werk gelooft me niet op mijn woord. Ik denk dat het je werk verstoort.

Buďte veselí a užívejte si.

als ik een slechte relatie had op het werk, zou ik zeker vertrekken. Misschien zou ik proberen om het te verbeteren voor twee of drie maanden, maar als het niet werkte, zou ik zeker vertrekken. Het geld en de positie zou zeker niet de moeite waard zijn voor mij, om te lijden aan een depressie of burn-out syndroom. Het is heel erg als je een burn-out hebt op het werk. Een persoon moet minstens 2 maanden ontspannen en een heel andere baan vinden, bij voorkeur een die fysieke arbeid vereist.

Lidé by se měli podporovat.

toen ik vooral met mensen werkte en werkte op een baan waar het bij de bank was, was het erg stressvol voor mij dat ik opgebrand was. Het is zeer noodzakelijk en belangrijk voor u om een goede relatie op het werk te hebben, want de volgende 2 jaar werkte ik parttime, maar het was bijna nutteloos. Hetzelfde geldt voor de familie. Familie is het belangrijkste voor ons en het meest waardevolle wat we hebben, althans voor mij. Daarom is mijn grootste wens dat alles in het gezin goed komt zoals het hoort. En dat in het gezin vooral iedereen Gelukkig, Vrolijk, geliefd en vooral gezond is. Daarom koester ik persoonlijk goede relaties in het gezin, niet alleen in mij, maar ook in de rest van het gezin.