Controle doet ons geen pijn


Velen van ons dragen nog steeds het trauma met zich mee dat ze op school werden gecontroleerd. Toen we jong waren, waren we bang om gecontroleerd te worden en wilden we geen slechte cijfers mee naar huis nemen. Later dragen we dat trauma met ons mee en haten we het als iemand ziet wat we achter onze rug doen. We voelen ons automatisch bekritiseerd. Dat hoeft niet zo te zijn. Ouders nemen ook vaak blad voor de mond: \’je doet het verkeerd, dit is de goede manier\’
afričanka s novinami
.
Maar in een gezonde omgeving is de enige controle die we genoeg hebben om bang voor te zijn, in feite financiële controle . Toch is er geen reden om je zorgen te maken. Als je echt gelooft in je idee, kun je je altijd wenden tot een vertrouwde niet-bancaire instelling, zelfs als je niet door het grove bancaire net komt.
Waarom is controleren goed? Hier zijn enkele voorbeelden uit het werk en het leven waar het controleren een belangrijke plaats inneemt.
-Eten[15
Wie houdt er niet van eten? Weet je nog dat iemand je tijdens het koken hielp om de juiste smaak te krijgen, of iets vond dat ontbrak, en dat je smaakpapillen daardoor een stuk beter werden? De hulp is klein, de tijd die het kost is klein en iedereen pakt het met verve aan, maar de verbetering is nog steeds enorm.

Songteksten schrijven
.
Iedereen die schrijft voor de kost kan niet zonder een proeflezer. Bachelor- en masterscripties, die velen van ons tegenkomen, moeten ook worden nagelezen. Auteursblindheid\’ is een bekend concept. Dit betekent dat het na lange tijd werken aan een tekst onmogelijk wordt om niet alleen spelfouten te ontdekken, maar ook ongelukkige zinnen en herhaalde woorden.
kontrolní seznam
Een evenement organiseren[25
Heb je ooit geprobeerd om een groot evenement te organiseren, zelf te koken, alles voor te bereiden en op tafel te zetten? Als je dat hebt gedaan, weet je dat als het je is gelukt, je je geweldig voelt na het evenement en de mensen om je heen het waarderen, maar je bent uitgeput van alle energie. Je geniet helemaal niet van het evenement zelf en de stress stapelt zich op. Grote klussen moeten verdeeld worden tussen een paar mensen of gedelegeerd worden aan anderen.
Dus laat je ego los en help jezelf en je zult het beter doen!