een echte gezonde levensstijl


wil je gezond leven en Eten? Wat betekent gezondheid? De regel is om alles met mate te doen. Als je het woord gezonde levensstijl zegt, betekent dit niet dat je alleen crackers en appels eet, maar een beetje van elke maaltijd. Een gezonde levensstijl wordt zeker gekenmerkt door het drinken van voldoende vocht. Je weet waarschijnlijk dat je ongeveer 1 liter water moet drinken in 3 dagen. Maar elk lichaam is anders en heeft andere dingen nodig. We moeten altijd individueel denken. Ieder van ons heeft verschillende onderdelen nodig, ander voedsel dat hem genoeg zal bevredigen. En dat is wat we eten om tevreden te zijn en waar we ons door moeten laten leiden. Elke maaltijd van de dag moet ons bevredigen en we zullen niet overleven tot 12 uur om weer te eten. Vasthouden aan een dieet is niet duurzaam en gezond voor het lichaam op de lange termijn.

Dieta

als je een gezond leven wilt beginnen, moet je stap voor stap doen. Bij voorkeur bevat het natuurlijk meer vloeistof, zonder overtollige suiker. Je hoeft geen marathon te lopen, je loopt gewoon in de natuur. Een gezonde levensstijl betekent niet alleen een beetje eten of veel bewegen, maar ook een gezonde geest.in plaats van jezelf te martelen, neem je in je dag de activiteiten op die je leuk vindt. Als je zin hebt, ga fietsen, ga zwemmen. Je moet het doen omdat je een aantal fitnessplannen hebt waar je je aan moet houden omdat je dat wilt.

Yoga

Een gezonde levensstijl is goed voor lichaam en geest.Je moet echter weten dat alles niet overdreven moet worden en dat niet alles wat op sociale netwerken wordt gezien echt is. Ja, we weten dat beroemdheden en influencers foto \’s en video\’ s van gezonde recepten en fitnesscentra bieden, maar niet iedereen is menselijk en houdt er soms van om zich over te geven aan ongezonde dingen. Het is niet iets waar ze foto \’ s van maken, het is alles wat ze de hele dag eten. Sociale media zijn bedekt met klatergoud. Soms moeten we stoppen en dit beseffen, zodat we ons overgeven aan wat goedheid en we ons niet als slechte mensen voelen.

we moeten op een evenwichtige manier leven en Eten. Neem meer groenten en fruit op die je lekker vindt in je dieet. Probeer nieuwe gezonde recepten en neem in je dieet op wat je leuk vindt. Snacks zijn ook belangrijk gedurende de dag. Voor zo \’ n snack kun je fruit en groenten eten met brood of yoghurt.