Jeffrey Dahmer – seriemoordenaar en kannibaal


Jeffrey Dahmer werd geboren in 1960. Hij vermoordde zijn eerste slachtoffer toen hij pas 18 jaar oud was. En zijn moorden gingen door tot 1991, toen hij wist te ontsnappen voordat een van zijn slachtoffers werd gedood.

Geoffrey vond werk in een chocoladefabriek in de buurt waar hij woonde in de jaren dat hij begon met moorden. Overdag werkte hij regelmatig en \’s avonds bezocht hij bars voor homo\’s. Zijn vaste klanten waren voornamelijk Afro-Amerikanen. Zijn vaste klanten waren voornamelijk Afro-Amerikanen en Aziaten. Jeffrey was erg knap, charismatisch en zeer intelligent. Hij had dan ook geen moeite om zijn slachtoffers over te halen hen naar hun éénkamerflat te rijden. Daar kwamen ze nooit meer uit.

krev

Jeffrey had in totaal 17 slachtoffers. Hun leeftijden varieerden. Het jongste slachtoffer is 14 jaar en het oudste 33 jaar. Jeffrey lokte zijn slachtoffers naar zijn huis, waar hij ze meestal drogeerde of volledig wurgde. Daarna had hij orale en seksuele gemeenschap met de dode, buiten adem zijnde lichamen. Hij fotografeerde ook al zijn slachtoffers in verschillende, vaak bizarre posities. Na een aantal moorden vond hij het het meest effectief om de lichamen van zijn slachtoffers op te lossen in zuur. Hij bewaarde een deel van de botten en beschilderde en versierde de schedels, waar hij een grote voorkeur voor had. Hij bewaarde echter ook andere delen van de lichamen. Hij hakte het vlees van zijn slachtoffers in stukken en bewaarde het in de koelkast. Daarna at hij het op.

Niet al zijn slachtoffers stierven door wurging. Hij voerde ook gruwelijke en vervormende experimenten op sommigen van hen uit. Eén van de jongst gedode jongens probeerde te ontsnappen. Het lukte hem bijna, maar Jeffrey betrapte hem. Hij nam wraak door een gat in zijn schedel te boren terwijl hij nog leefde en hem met een injectiespuit in te spuiten met zuur. Hij deed dit met de bedoeling om van deze jongen zijn persoonlijke seksslaaf te maken. Hij probeerde soortgelijke experimenten op andere slachtoffers, maar in plaats van zuur gebruikte hij kokend water.

mrtvola

Het laatste slachtoffer wist te ontsnappen. Buiten werd hij opgewacht door de politie, die onmiddellijk een inval deed in de eenkamerflat van de daders. Daar vonden ze gruwelijke vondsten, waaronder lichaamsdelen, mannelijke genitaliën en een vat waarin het slachtoffer was opgelost. Hij werd veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf; in 1994, nadat Jeffrey de details van zijn levenslange gevangenisstraf onthulde, werd hij verwond door medegevangene Christopher Scarver en stierf hij in de gevangenis.