koop gezonde verse voedseldozen


Vandaag is het een volkomen veilige aankoop en zelfs u zult regionale producenten van groenten en fruit ondersteunen. De vruchten komen naar uw tafel in biologische kwaliteit, en ze ruiken fris en zitten vol vitaminen, mineralen en andere gezondheidsbevorderende stoffen. In de herfst sneeuw en slecht weer, die onaangename allergieën, verkoudheid, snel vermenigvuldigende griep veroorzaakt, is de levering van vitamines meer dan wenselijk. Fruit wordt op een veel kortere afstand vervoerd dan bananen en ananas, bijvoorbeeld van het zuidelijk halfrond. Daarom behouden ze hun verbazingwekkende eigenschappen en verliest het niet lang onnatuurlijk transport.

elektronický obchod a platba on line

Om gewassen van de andere kant van de wereld op hun beurt in de Tsjechische regio te laten aankomen, worden ze vaak chemisch behandeld en nog onrijp geoogst, omdat ze alleen rijp zijn in het midden van de transportbox, waar de toevoer van zuurstof wordt geregeld.Ethyleenventilatie is toegestaan.Dit wordt afgescheiden door bananen. Het gewas kan tot 1 maand bewegen in een gecontroleerde atmosfeer en dromen van natuurlijke rijping. En we kopen mooie en kleurrijke vruchten in de winter en denken er niet aan hoe ze er nog steeds mooi uit kunnen zien, zelfs na een paar weken reizen. Maar op de een of andere manier smaken ze niet. Aardbeien die in de winter bij groothandelaren worden gekocht, kunnen ruiken, maar de smaak van aardbeien die uit de tuin worden geplukt, is niet vergelijkbaar. Het is triest dat de kopers soms zelf de ware smaak van het fruit niet kennen of ervaren. Hoe smaakt een vers geplukte tomatenappel, of is het gewoon een rode aardbei die met liefde wordt gekweekt?

bedna plná ovoce a zeleniny

We hadden alles en altijd, soms tegen elke prijs. Het lijkt niet meer vreemd voor mensen dat je in de winter ananas, bananen en tomaten kunt eten uit kunstmatig verlichte kassen. Het is tijd om terug te keren naar de praktijken van onze grootmoeders en fruit en groenten te kopen die lokaal worden verkregen en in natuurlijke omstandigheden worden geteeld. Je hebt geen opslag en de mogelijkheid van je eigen sucker. Probeer contact op te nemen met Tsjechische producenten, steun hun inspanningen en bestel bijvoorbeeld verse dozen vol gezonde delicatessen.

.