Maak je huis gezelligerWe hebben een aantal tips gevonden om je huis gezelliger te maken dan het nu is. Je hoeft geen grote veranderingen door te voeren, alleen kleine dingen die van je huis een plek maken waar je met meer plezier dan ooit naar terugkeert.

byt bez zbytečných dekorací

Materialen

Schaam je niet voor de materialen in je huis. Je hoeft ze niet te verbergen of af te dekken. Verstop houten balken niet en bedek delen van de vloer niet, of het nu PVC of vinyl is, zodat ze niet zichtbaar zijn. Leg integendeel een tapijt neer. Misschien past het gewoon bij de bank.

Plaids en kussens

Een verfijnde woning zonder onnodige designaccessoires kan op het eerste gezicht kil overkomen. Zulke kussens maken de woonkamer niet alleen een meer uitnodigende plek om te ontspannen, maar geven de kamer ook een gezelliger indruk. Plaids en dekens geven dezelfde indruk. Op het eerste gezicht roepen ze een aangename, ontspannen sfeer op die geschikt is om te rusten.
polštářky a přehoz

Verlichting

Ongemakkelijk, helder licht is geschikt om te naaien en te schrijven.

Decoreren

Hoewel sommige mensen graag decoreren, worden tegenwoordig veel kleine voorwerpen weggegooid ten gunste van een schone kamer, zonder veel stof en zonder veel kleine voorwerpen die gewoon in het stof blijven hangen. Maar natuurlijk moeten delen van ons leven en onze persoonlijkheid onze aandacht trekken in onze huizen. Of het nu een foto, een schilderij of een aandenken aan onze reizen is. Maar als je gaat decoreren, maak het dan persoonlijk in plaats van een commercieel element. Tenzij je die mooie vaas zo specifiek wilt dat je je zou schamen om hem niet in je huis te hebben.

.