Nageldesign vanuit je eigen huisTop prioriteit en principe is de voorbereiding van de nagels. Lak je nagels nooit meteen nadat je het huis hebt schoongemaakt of de afwas hebt gedaan. Het is ook niet aan te raden om ze aan te brengen na het baden en als de nagels niet droog genoeg zijn. Bij het gebruik van oliën moet je ook voorzichtig zijn met de huid rond de nagels. Het is bekend dat de huid rond de nagels niet geknipt mag worden, omdat deze dan alleen maar dikker wordt.
sada laků
Naast puinverwijderaar kunnen citroensap en witmakende tandpasta effectiever zijn. Net zo belangrijk is het om onregelmatigheden weg te werken, dat wil zeggen om het nageloppervlak glad te maken. Gebruik hiervoor nagellak. Veeg na het polijsten en vijlen met een vochtige handdoek en laat volledig drogen.

Trek voldoende tijd uit voor een thuismanicure . Het moet je eigen privétijd zijn, een moment van welzijn en verfraaiing. Een paar minuten gehaast aanbrengen geeft niet het gewenste effect. Je moet hier inzetten op tijd en geduld. Niets moet overhaast worden gedaan.
vylitý lak
Efficiëntie zit ook in het gebruik van base- en topcoats. De basislak werkt als een voedend middel en helpt de klassieke vernis om beter te hechten. En de toplaag is de perfecte en belangrijke kers op de taart, die het geheel fixeert en het effect van de vernis verlengt. Voor lakken moeten ten minste twee lagen worden aangebracht; één laag is niet voldoende. Het interval tussen de vernislagen is ook erg belangrijken een tweede vernislaag die onmiddellijk na de eerste laag wordt aangebracht, geeft geen effectieve afwerking. Deskundigen zijn van mening dat de tussentijd niet meer dan 10 minuten mag zijn.

Het is belangrijk om ze natuurlijk te laten drogen. Föhn gelakte nagels nooit droog en leg ze nooit een paar seconden in de vriezer om ze hard te maken. Het kan langer duren, maar het is het altijd waard!
laky na nehty
Advies over wat je wel en niet moet doen

Waarschijnlijk schudt iedereen van ons de fles voordat we het poetsmiddel openen. Doe dit nooit. Schud de nagellak nooit voordat je hem aanbrengt. Dit zorgt alleen maar voor ongewenste luchtbelletjes in de nagellak, wat de perfecte applicatie negatief zal beïnvloeden. Draag beschermende handschoenen als je thuis werkt.

Het meest nadelige effect op de houdbaarheid van de lak is contact met water. Idealiter olie je de gelakte nagels in voordat je gaat douchen of \’s nachts in bad gaat. De olielaag blijft dan op de nagel zitten en de nagel wordt beschermd tegen water.

De juiste manicure kiezen

Natuurlijk is er een verschil tussen glans en mat. Bovendien hangt het af van de keuze van de nagellak en het merk. Je kunt echter niet echt wonderen verwachten van een heel goedkope manicure. Er is een enorme verscheidenheid aan manicures op de markt, qua kleuren en soorten. Erg populair en effectief zijn manicures met een geleffect, die vaak worden gebruikt om de huid een natuurlijkere uitstraling te geven.