Populariteit voor de camera, of hoe je een fortuin kunt verdienen door jezelf te fotograferen


dat weten we allemaal. In onze buurt is het moeilijk om mensen te vinden die nog nooit van Youtube hebben gehoord, een dienst die zich richt op het publiceren van allerlei soorten video \’ s.mensen kunnen gratis naar liedjes luisteren, video \’s van lezingen geven, koken volgens beroemde chefs, werken met coaches en video\’ s naar eigen goeddunken plaatsen. Je kunt het ook gebruiken als een hulpmiddel om je te helpen het meeste uit je leven te halen. Populariteit en populariteit van YoutubeDit is gebaseerd op algemene beschikbaarheid, omdat iedereen die een compatibele computer of telefoon heeft om video af te spelen, gegarandeerd toegang heeft. Daarom is het niet verwonderlijk dat in de loop van de jaren van het functioneren van het “schietende” sociale netwerk veel mensen verschenen die besloten en ontdekten hoe ze op deze manier konden verdienen. Vandaag de dag verdient het de beste honderden miljoenen dollars.
natáčení, střih
In het algemeen kan worden gezegd dat de eerste groep de zogenaamde gamers waren. Ze richtten zich op het spel en de opmerkingen van games, variërend van sport tot FPS-actie shooters. Eenvoudig en ingenieus, mensen hebben vaak gezegd dat ze het spel niet spelen, maar liever naar zichzelf kijken of feedback hebben voordat ze het spel kopen en spelen. ze zijn gespecialiseerd in het krijgen van mensen in ongemakkelijke en komische situaties die vaak hartaanvallen veroorzaken. Het blijkt dat de grapvideo een breed publiek heeft en mensen zijn erg dol op het bekijken en evalueren ervan. Dan zijn er subgroepen zoalsvoedselcritici,docentenofevaluatoren en modeliefhebbers, ofhotel-en resortreviewers.
videa, technika
Veel van deze groepen hebben vrijwillig Youtube gekoppeld aan Instagram, ze kunnen ook video \’s maken en tegelijkertijd foto\’ s toevoegen. Daarom respecteren influencers echt hun naam (influence-influence) en hebben ze grensoverschrijdende overlap in een vrij breed scala aan industrieën. Maar de vraag is hoe lang het zal duren voordat zelf-shooting kijkers moe worden, en deze mensen moeten een andere manier vinden om hen weer te interesseren.
.