risico ‘ s nemen op een fiets


motorfietsen zijn tegenwoordig populair. Ik denk dat degenen die een motor hebben denken dat ze bijna alles kunnen, althans met deze gevaarlijke stunts. Ik ken twee mannen die echt van motorfietsen houden, dus als je zag of wist wat ze allemaal met motorfietsen doen, heb je helemaal geschoten stel je voor dat ze meestal over rotsen en beken springen en de breedte van de Beek is 2 meter. En ze springen er meestal overheen op een motorfiets. Misschien is het niet zo grappig en vreemd, maar stel je voor dat ze helemaal geen helm hadden.

Na motorce jezděte opatrně.

De heren zijn 25 en 26 jaar oud. En ik zeg je, ze nemen zoveel risico \’ s dat ik niet de hele tijd kan zien, maar ik kan het zien omdat ik mijn hond daar nu uitloop, en iets verleidt me om het te zien. Hoe vaak zit mijn haar in angst? Ik zei ongeveer vijf keer nu, willen ze op zijn minst een helm of een beschermer, die springt over zoveel zwelling, of vijver het? Ik ben altijd bang dat er iets met hen zal gebeuren.

I ženy jezdí často na motorce.

ze zwaaien altijd met hun handen en zeggen dat ik te medelevend ben en dat ik voor mezelf moet zorgen. Natuurlijk zorg ik voor mezelf. Maar het lijkt zo vreemd en ik zou een schuldig geweten hebben. Als ik iemand niet waarschuwde om een helm te dragen of verantwoordelijker te handelen. Om iets te doen dat hem geen pijn doet of hem beter laat voelen. Ik probeerde het ook aan mijn vrienden te vertellen. Ook zijn vrienden lachen. Ik weet de waarheid niet, maar er wordt gezegd dat je op een motor rijdt zonder helm of beschermer. Ze zeggen dat ze gewoon een modernere hoed zouden dragen. Doe een hoed op je haar en dat is het. Ik fiets niet, Ik fiets alleen, maar ik draag ook een helm en soms speciale handschoenen. Ik denk dat dit is wat iedereen zou moeten een helm op hun fiets.