Stoppen met roken of de hoeveelheid verminderen


Roken is echt een slechte gewoonte. En het is niet alleen een slechte gewoonte, het is ook een enorme verslaving. Wat in de loop der tijd niet veranderd is, is dat het nog steeds legaal en toegestaan is, maar het aantal plaatsen waar je tegenwoordig een sigaret kunt opsteken is aanzienlijk afgenomen. De reden hiervoor? Om het aantal rokers te verminderen.
Als jij ook graag rookt, is het niet gepast om hier te preken over de schadelijkheid van sigaretten en hun effecten op de gezondheid. Jij weet alles.Sommige rokers willen echter niet roken of willen minderen. Maar toch… Het is niet zo gemakkelijk.
zapálená cigareta

De meeste rokers worden gelokt door de smaak van de tabak zelf. Deze kunnen tot op zekere hoogte worden voorkomen. Als je het rustig aan wilt doen, probeer dan om te beginnen je tanden te poetsen met tandpasta elke keer als je zin hebt in een sigaret, . [Dit zal de smaak in je mond een tijdje neutraliseren. Dit is natuurlijk geen wondermiddel en moet geleidelijk worden verbeterd. cigareta v popelníkuNeem een spray of pleister die je bij elke apotheek kunt krijgen en onderdruk ook op deze manier het verlangen of de drang naar sigaretten.
Geloof dat het je zal helpen.
cigareta v popelníku

Waar komt je gewoonte vandaan?

Als je geïnteresseerd bent in het verminderen van het aantal sigaretten dat je rookt of in helemaal stoppen met roken, ga dan vanaf het begin tot de kern. Waar komt je verslaving of verlangen om een roker te zijn vandaan? Misschien heb je voor het eerst iets onbekends geprobeerd op een feestje met vrienden. Of misschien kreeg je een baan en raakte je gestrest en wilde je het op de een of andere manier vermijden of ertegen vechten. Vaak rookt de ene partner en na verloop van tijd begint de andere ook te roken.
Bedenk waar je begin met roken vandaan kwam en richt je daarop als je kunt.Per slot van rekening leefde je ooit een tabaksvrij leven, dat ongetwijfeld veel meer de moeite waard, rijker en minder afhankelijk was dan nu.
Laatste advies:Het meest behulpzame bij het stoppen met roken is je wilskracht, maar je zult waarschijnlijk ook de helpende hand van een professional nodig hebben. Verzet je niet tegen het idee om een beter leven te beginnen.