zo leuk


Wat bedoel je met gezelschap? Nieuwe mensen stellen zich zo \’ n bedrijf voor dat nodig zal zijn bij sociale evenementen en verschillende feesten, zoals ballen en ballen. Ik denk dat de samenleving niet dat soort dingen is, het is een plek waar mensen genieten, maar de samenleving is ook in de werkgelegenheid. Of zelfs thuis. Ik kon me bijvoorbeeld niet voorstellen dat er een mannelijke chaperonne of een gezelschap zou zijn dat echt heel onaangenaam voor me zou zijn. En geloof me, Ik ken een man die ik helemaal niet mag. Hij heeft er niets aan gedaan, we hebben niet gevochten, we zien elkaar niet veel, we praten niet veel met elkaar.

Vždy dělám skvělou dekoraci.

Ik ken hem alleen via mijn broer, maar ik weet niet wat het is, maar hij is volledig verontwaardigd over zijn gezelschap omdat hij niet erg sympathiek is. Ik kan het niet verdragen hem naast me te zetten, dus toen mijn broer zijn 30e verjaardag vierde, kon hij hem ook uitnodigen, hij was 5 jaar ouder dan mijn broer, hij was ouder, en ik kan je vertellen dat ik me echt heel ongemakkelijk voelde. Toen hij ook op het feest van zijn broer was, was het ergste toen hij dronken werd. Gelukkig drink ik niet, dus ik was veel nuchter, en toen de man daar dronken werd, werd hij zo echt, echt arrogant en zo zorgeloos, raakte iedereen aan hij raakte vooral het meisje aan.

Oslavy mám moc ráda.

Ik denk dat vrouwen dit bedrijf helemaal niet willen. Zo \’ n onzedelijk gezelschap van een man die niemand kende, ik weet niet waar mijn broer deze man vandaan heeft, omdat niemand anders hem kende. Behalve onze vader. Misschien was het een vriend van mijn broer die met mijn vader werkte. Het maakt echt niet uit. Dit gaat vooral over het bedrijf, en het is logisch dat als iemand zich echt niet sociaal gedraagt, en iemand geeft om, dan zijn mensen niet sympathiek, en dan zelfs ruzie maken. Ik ben blij dat ik een beter bedrijf om me heen heb, want dat wil ik niet doen. Ik wil altijd zo \’ n bedrijf hebben en genieten van het bedrijf en me ook echt goed voelen.