Vermijd deze eigenschappen en word een succesvol persoon.


Iedereen die succesvol wil worden, moet iets opofferen om te slagen. Of het nu gaat om een carrière of een verandering van levensstijl, deze transformatie vereist enige opoffering. Iedereen die erover denkt om zichzelf te veranderen, moet ten minste één van de eigenschappen uit de onderstaande lijst hebben. Als je echt iets aan jezelf wilt doen, verminder of elimineer deze eigenschappen dan volledig.

potřes rukou

Alcoholisme

Bloeiende individuen zuigen alcohol zeker niet op als regenbogen. Heb je ooit een zakenman gezien die in een bar rondhangt en zichzelf shot na shot inschenkt? Reken de mannen en vrouwen die je misschien in films of tv-programma\’s hebt gezien niet mee.

Junkies

Alcohol wordt ook in verband gebracht met drugsgebruik. Het lijdt geen twijfel dat spuiten en zakken met meth die uit pakken en kleren vallen geen eye candy zijn. Je zult ook niet met minachting worden bekeken door werknemers van een bedrijf als je zo bleek bent als een yoghurt of hallucineert dat je assistent of hulpje een koeienmelker is.

kravata na zemi

Partymaster

Het is inderdaad algemeen te verwachten dat rijke mensen soms een beetje \’swingend\’ uit de hoek komen en een groot feest geven. Maar dat is slechts af en toe. Het helpt zeker niet om de hele tijd op allerlei feestjes te verschijnen.

Jij bent het type persoon dat als sokken van partner wisselt. Soms ga je uit elkaar en om de twee weken verander je je huwelijksstatus op Facebook van “single” naar “getrouwd” en weer terug. Mensen hebben ogen en ze gebruiken ze. Ze kijken naar jou. Heel rijk, heel populair, maar een rokkenjager …… Dat is toch wat je wilt dat de mensen denken? Dat zal je reputatie niet ten goede komen, toch?

Egoïst

Vergeleken met mensen die in hun eigen wereld leven, denken dat ze een van de besten zijn en iedereen om hen heen als een totale loser behandelen, zijn mensen die constant van partner wisselen een slap aftreksel. Houd je ego in toom, wees niet arrogant en doe niet neerbuigend. De mensen om je heen zijn net als jij. En iedereen heeft gebreken. Weet dat jij geen fouten hebt. Wees niet eigenwijs, wees kalm.

úspěšný „kravaťák“

Drbna

Af en toe zul je roddels willen horen, maar probeer geen bron van roddels te zijn, vooral niet van neproddels. Roddel niet over collega\’s, vrienden of familie. Je weet nooit wanneer het als een boemerang bij je terugkomt.

Pesival

Als je een visioen hebt van een berg geld, succes en roem, dan moet je daar logischerwijs iets voor doen. Alleen maar zitten en staren naar beeldschermen, tv\’s, boeken en andere onbekenden zal je dromen zeker niet waarmaken. Je moet opstaan, in beweging komen, tegen jezelf zeggen dat je het kunt en aan jezelf gaan werken. Stel het niet uit tot morgen. Schop jezelf nu.

Het toppunt van dit alles is wanneer je vuile en onmodieuze kleren draagt. Probeer niet naar buiten te gaan en aan te nemen dat je pak of jurk gescheurd is. In het begin is het in alle opzichten erg moeilijk en het is moeilijk om grote sommen geld bij elkaar te krijgen om designerkleding te kopen, maar zo gekleed uitgaan maakt het nog erger.