Vrienden en fietsen


Fietsen, dus kort samengevat is het een knaller voor mij. Ik ben gek op motoren, dus ik dacht, als ik op een motor rijd, kan ik me er meer in verdiepen, dat is wat ik dacht. Ik dacht, als ik motor rijd, maak ik meer vrienden. Ik dacht, als ik motor rijd, krijg ik meer vrienden omdat ik in een vriendengroep zit. Je maakt meer vrienden omdat motorrijders bij elkaar blijven. Als je een motorrijdersgroep in je buurt hebt, zijn er meestal tien of meer leden en die worden allemaal vrienden met je.

Jsem v motorkářském klubu.

Als het een straatgroep of een parkgroep is, zal niemand over je roddelen. Vooral als het allemaal vrouwen zijn. Ik was echt blij toen ik mijn fiets kreeg. Mijn groep bestond uit 15 mensen en we reden allemaal op krachtige, zware Kawasaki en Honda motoren. Ik wilde ooit op een Harley Davidson rijden, maar dat is er helaas nooit van gekomen. Niemand wilde er een huren, maar er waren sowieso geen Harley Davidsons in onze club, dus ik wist dat het waarschijnlijk bijna een miljoen kronen zou kosten, hoewel ik de verleiding duidelijk niet kon weerstaan.

Jaké motorky máte rádi vy?

Dit is echt een groot bedrag. Het is een bedrag waar ik een heel leven over zou doen om het te verdienen, ik zou het niet kunnen sparen en niemand zou me een lening geven. Ik hou van deze motor en helaas moet ik hem laten gaan. Ik zal een partner vinden met een mooie grote zware motor of een Harley Davidson. Wat zou jij doen? Zou jij een partner zoeken die deze motor heeft, gewoon omdat je ervan houdt? Ik? Nee, ik maak een grapje natuurlijk. Ik wil een partner van wie ik kan houden, met of zonder motor.