Weg met de wolken!de energie die door ons heen gaat kan ons genezen of ons lichamelijk ongemak veroorzaken.
Gevorderde artsen en fysiotherapeuten beweren ook dat de toestand van ons lichaam overeenkomt met de toestand van onze geest. Naast overbelasting en pijnlijke rug en knieën, kan de ziel ons ook pijn doen. Natuurlijk hebben ruzies, stress en andere zorgen een negatieve invloed op onze gezondheid. Degenen die het nog niet hebben toegegeven, zullen waarschijnlijk veel gezondheidsproblemen hebben.
wat we ervaren wordt niet alleen weerspiegeld in onze ziel, maar ook in ons lichaam. Hoe meer we ons afvragen wat ons stoort, hoe meer we zien dat wat we in ons hoofd dragen onze Energie opraakt, tenslotte kan positief denken ons ook energie geven en ons zo helpen ons lichaam in uitstekende fysieke vorm te houden.
cesta v přírodě
natuurlijk zijn er veel oorzaken van pijn, maar niet alleen op de bank liggen, zeggen dat overmatige lichaamsbeweging, roken en stress ons lichaam schaden, het lichaam functioneert gewoon als een geheel, d.w.z. er zijn spieren met het natuurlijke vermogen om te verkorten met meer spanning. Integendeel, sommigen zijn meer toegestaan. Samen werken ze harmonieus en harmonieus, maar stress en negatieve energie verstoren deze harmonie vaak.
de fysieke doos geeft een verbazingwekkend beeld van alle mogelijke contexten.
daarom is het voor ieder van ons belangrijk om voor ons lichaam te zorgen en te controleren. Het is niet nodig om naar een arts of fysiotherapeut te gaan, maar je moet goed bewegen en lopen. Om dit te doen, moeten we omgaan met hoe we leven. Vind tijd om te ontspannen, te ontspannen en plezier te hebben. Iedereen die te veel werkt, kan zich te gestrest voelen en er snel van afkomen onder veel druk.
meditace, mír, zen
in veel gevallen hebben mensen grote stress op zichzelf. Of je kunt ze zelfs delen, maar je kunt ze niet kwijt. Er zijn geen fysieke sporen of pijn in hen. Ze overwinnen stressvolle periodes en zogenaamde dropouts. Ze kunnen niet bewegen omdat iemands rug zo geblokkeerd is. Iemand zal ziek genoeg zijn om de hele nacht te gooien. Hun lichamen hebben stressvolle situaties lange tijd goed beheerd, dus uiteindelijk vallen ze enkele dagen in slaap, maar uiteindelijk, wanneer alles is opgelost of goed gaat, moet het zijn energie opladen en de eigenaar van het lichaam waarschuwen dat dit geen standaard en goede actie was op de fysieke schil of de zogenaamde ziel.
een van de dingen die zeker is, is dat een persoon niet alleen in harmonie moet zijn met zijn hoofd en lichaam, maar ook met zijn ziel.Denk daarom elke dag na over wat je hebt gedaan, rust, beweeg, ontspan en wees evenwichtig, tevreden en gelukkig. Liefdevolle energie geneest immers!