[00] Vind de hemel in de mond of goud achter allesomdat popcorn absoluut essentieel is voor al je liefdesdata wanneer je naar de bioscoop gaat voor een goede BBelkos million dollar popcornzal je de adem benemen! Omdat de prijs van een groot pakket is gestegen tot een duizelingwekkendeド1000 voor ongeveer 50 Kronen, kun je het zeker niet gewoon in je mond gooien en waarom is het zo duur? Alle ingrediënten komen uit de beste bronnen ter wereld. Boter komt bijvoorbeeld van de beroemde room uit Vermont en het duurste zout ter wereld wordt helemaal van de Deense eilanden vervoerd. De kers op de taart is niet Nielsen Massey bourbon vanille in uiterlijk, maar een plakje eetbaar 23・karaats goud gewikkeld in popcorn.

cukroví

De duurste cupcake ter wereld is gegarandeerd de Golden Phoenix. Voor de productie, de hoogste kwaliteit chocolade premium Amedei porselein geïmporteerd uit het Verre Oeganda, vanille peulen worden gebruikt, en alles is gepoederd met goud poeder. Vervolgens kan je gehemelte genieten van het delicate, delicate chocolade cupcake deeg, dat volledig is verpakt in 23 karaat eetbare gouden bloemblaadjes.bovendien kun je genieten van aardbeien, besprenkeld met goud, opnieuw gedrenkt in chocolade. De piek van dit smaakorgasme en pure snobisme is alleen beschikbaar in de Dubai mall of Bloomsburys en je betaalt er een ongelooflijke 1 1000 voor.

popcorn

Albino witgouden kaviaar
wordt beschouwd als het duurste voedsel op aarde. Witte eieren komen van een zeer zeldzame vis genaamd albino steur, een van de bedreigde dieren.Walter Gruel, een kweker van vis, merkte op dat deze eieren door het fokken al bedekt zijn met 22 karaat goud op het moment van laden, wat 1 duizend dollar per 305 kilogram kost. Dit komt overeen met de Tsjechische kroon van meer dan 650 duizend.