Auto’s in 2020


De wereld gaat razendsnel vooruit in de auto-industrie. Jongere generaties herinneren zich niet meer op welke wegen de eerste auto\’s reden. Oudere mensen herinneren zich daarentegen nauwelijks nog de eerste modellen met een radio, die voor velen zowel een overdrijving als een teken van luxe was. Vandaag de dag zijn de tijden enigszins anders. Autobedrijven racen om nieuwe modellen te lanceren met de best mogelijke functies. Welke innovaties komen er op de markt in 2020? Autofabrikanten zijn nu klaar om nieuwe modellen te lanceren. Het langverwachte nieuwe model is Skoda\’s Octavia van de vierde generatie, die dit najaar werd gelanceerd; in 2020 komt er een nieuw luxemerk op de markt.
výroba vozidla
1. Aston Martin DBX – met een aankoopprijs van ongeveer 4,5 miljoen CZK wordt de auto van dit merk aangedreven door een V8-motor van Mercedes-Benz. Er worden SUV\’s met krachtigere motoren en versies met elektrische aandrijving verwacht.
2. Porsche EV – de Duitse autofabrikant investeert zwaar in nieuwe technologie en productietechnieken en begint zich te vestigen als een topverkoper van elektrische voertuigen; het zal dit model elektrische auto in 2020 lanceren; het zal de eerste elektrische auto zijn die door Porsche in het VK wordt verkocht.
3. Ford Bronco – een van de meest geanticipeerde auto\’s van het decennium, gebouwd door de Amerikaanse fabrikant Flod Automobile, vergelijkbaar met een crossover.
starší model Ford Bronco

Voertuiguitrusting voor het komende jaar

Elke auto heeft 12 veiligheidsvoorzieningen waaraan autofabrikanten moeten voldoen bij het produceren van nieuwe voertuigen. Dit is het plan vanaf 2021 en de regelgeving van de Europese Unie (EU) probeert ongelukken te voorkomen door precies dit te doen. Dit moet ongelukken voorkomen dankzij de geavanceerde apparatuur in elk voertuig. Dit omvat een reeks hulpsystemen. Het nieuwe pakket zou onder andere noodremsystemen, vermoeidheidsdetectie bij de bestuurder en noodstopsignalen moeten omvatten. Een andere mogelijkheid zijn verbeteringen aan de reeds aanwezige rijstrook- en dodehoeksystemen.