Er bestaan geen spreeuwen


Roken is nu niet meer zo modieus als vroeger. Vroeger kon je overal een ongezond stokje opsteken. Nu kun je alleen in de veiligheid van je eigen huis roken. Stoppen met roken is niet gemakkelijk. Als je niet wilt stoppen met roken, is dat natuurlijk jouw keuze.

hořící cigareta

Mensen kijken tegenwoordig neer op rokers en dat is begrijpelijk. Sigarettenpeuken liggen overal en sigarettenrook ruikt niet erg lekker. En sommige rokers houden zich niet aan het verbod en roken op plaatsen waar vuur strikt verboden zou moeten zijn!

Ik wil het niet hebben over de giftigheid, maar zolang het de gezondheid van andere mensen niet schaadt – zolang het niet onder hun neus stinkt – is het ieders zaak.

Er zijn veel andere rookopties. E-sigaretten worden geleverd met vloeibare navullingen of verschillende varianten van verwarmde sigaretten.

Hoe dan ook, als je rookt en rekening houdt met je omgeving, zal de maatschappij niet zo kritisch zijn over rokers.

Sigarettenpeuken moeten op de juiste manier worden gedoofd en in een vuilnisbak, asbak of, kortom, een afvalbak worden gegooid.

cigaretový nepořádek

Geef ook geen kritiek op mensen die niet roken in cafés, restaurants of bars. Zie het als een enorm voordeel. Je rookt minder, je beschermt je portemonnee, de gezondheid van anderen en, het allerbelangrijkste, je eigen gezondheid. Als extra bonus ruik je niet meer zoals vroeger, dus niemand weet dat je uit de kroeg komt! In sommige pubs mag je e-sigaretten roken.

Loop door de stad, vooral in de stadsparken, en je zult overal waar je kijkt de zogenaamde sparkies zien! Je vindt ze zelfs in het bos en op speelplaatsen. Ik zeg niet dat alle rokers zich onverantwoordelijk gedragen, maar de spreeuwen spreken voor zich. Zorg er dus voor dat je niet te vaak spreeuwen ziet en ruim ze altijd goed op.