Heb je het uitgemaakt met je vriendje? Verf je flat roze


Werk is altijd een wondermiddel tegen een slecht humeur. Als je een slechte dag hebt, weet je niet wat je ermee aan moet. Gooi jezelf in het veranderen van je appartement. Je hoeft je appartement niet meteen roze te schilderen om de wereld door een roze bril te zien, maar als je in de stemming bent voor roze, doe het dan.malování bytu, renovace.jpg
Als je aan het schilderen bent, heb je absoluut geen tijd om na te denken over de dingen die je dwarszitten. Integendeel, het maakt je hoofd leeg en je denkt niet eens meer aan de dingen waar je eindeloos over hebt nagedacht. Schilder vlak omdat het werk kost. Bepaal wanneer je het gaat doen voordat je het doet. Gun jezelf de tijd om veranderingen aan te brengen. Terwijl je schildert, kijk je rond in de flat om te zien of deze een complete make-over nodig heeft. Bij een nieuwe verflaag horen ook nieuwe woonaccessoires. Pas potdeksels, kussens, spreien, lampen en andere verlichting op elkaar aan. Kies je nieuwe accessoires niet alleen met je ogen, maar ook met je hart. Als je een interessante foto ziet waar je kippenvel van krijgt, koop hem dan graag.
Als je kunt, ruil de bank dan in voor een ander meubelstuk. Roep natuurlijk de hulp in van een vriend. Fysieke arbeid kan je verdriet verlichten, maar je hoeft jezelf niet opnieuw kapot te maken. Leg een nieuw tapijt.ležící zamilovaná dívka, hrníček se srdíčkem.jpg
Verwijder negatieve energie uit je flat. Gebruik je die koffiemok die je op je laatste vakantie met je vriendje hebt gekocht? Neem afscheid van die mok en geef je ex-vriendje een mentale pauze. Stel je daarna je nieuwe vriendje weer voor en koop een nieuwe mok. Als je het voorwerp niet meer leuk vindt, gooi het dan zonder compromissen weg. Als je weet dat het voorwerp een vriend zal bevallen, en je vriend bewonderde het cherubijnenbeeldje toen je onlangs op bezoek was, bied het haar dan aan.
Als je een pas gerenoveerd appartement ziet, zul je je moe voelen, maar vertrouw erop dat vreugde je ziel zal doordringen en er geen ruimte zal zijn voor verdriet.