Ik hou echt van autorijden


Ben je ooit naar een autorace geweest? Ja, ik ben er geweest. Ik hou van auto\’s. Toen ik klein was speelde ik niet veel met poppen en ander speelgoed. Ik was alleen geïnteresseerd in auto\’s en robotachtige dingen. Ik was dus heel blij dat ik een broer had die twee jaar ouder was dan ik en dat zijn huis heel veel auto\’s had. Zowel gewone speelgoedauto\’s als speelgoedauto\’s die je kon besturen. De speelgoedauto\’s waren echt perfect. Ik genoot er echt van en om eerlijk te zijn wilde ik altijd al professioneel autocoureur worden.

Zajímavá jízda.

Zo gaat dat, soms komen dromen uit, soms niet. Mijn autosportdroom is zeker niet uitgekomen. Ik had een probleem met mijn knie en ik kon geen auto rijden met mijn benen. Ik ben tot nu toe twee keer geopereerd, maar het werd nooit beter. De dokters zeiden dat ik nog een jaar moest wachten. Er is iets mis met mijn knie en het is behoorlijk erg. Dus ik weet niet of ik in de toekomst nog kan rijden of een auto kan bezitten.

Auta mám ráda.

Maar het is echt mijn grote droom. Ik wilde ook op zo\’n manier werken dat ik iets kon afleveren, zodat ik mijn auto kon gebruiken voor mijn werk. Ik ga bidden dat mijn been geneest zodat ik mijn rijbewijs kan halen. Ik woon op het platteland en het is erg ver naar de stad. Dus moet ik de bus nemen of op een elektrische fiets rijden die mijn knieën geen pijn doet. Als ik rijd, houd ik mijn knie lang op één plek en dan doet het heel veel pijn. Het is jammer dat ik niet door kon gaan met de cursus voor mijn rijbewijs, want mijn knieën doen echt pijn als ik autorijd en ik weet niet hoe ik op mijn werk moet komen, dat bijna 30 mijl verderop ligt. Ik denk niet dat ik zou kunnen fietsen, of met de bus? Bussen hebben te weinig verbindingen en ik kan niet op tijd op mijn werk zijn. Het is moeilijk zonder auto.