U gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Deze website is geoptimaliseerd voor IE9 en hoger.
NL   EN  
 

Eventkalender

De Rabobank is het hele jaar door aanwezig op verschillende events. En we organiseren zelf ook uiteenlopende evenementen zodat je onze collega’s kunt ontmoeten en je vragen kunt stellen. Een uitstekende gelegenheid om de Rabobank als werkgever te leren kennen en om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.


Events
29 augustus 2014

Bedrijvendag FHICT – 13 april 2017
Rabobank is als Partner in Education aanwezig op de Fontys Bedrijveninformatiemarkt in Eindhoven. Tijdens de bedrijvendag van 12:00 uur tot 15:00 uur kunnen toekomstige stagiaires en afstudeerders kennismaken met Rabobank. Meer informatie vind je hier.


Amsterdam Investment Cruise - 13 april 2017
De Rabobank neemt deel aan de FSA Investment Cruise. Tijdens dit event bezoeken studenten van de studievereniging FSA ons hoofdkantoor en krijgen de kans Corporate Finance bij de Rabobank beter te leren kennen. Zij nemen deel aan de businesscase, om zo te ervaren hoe je bij de Rabobank aan het werk gaat. De dag wordt afgesloten met een diner . Klik hier voor meer informatie over dit event.


VHTO Girlsday 2017 – 13 april 2017
Girlsday is een initiatief van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek, om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT. Rabobank opent haar deuren voor deze meisjes. Zij nemen deelaan een interessant programma met workshops die speciaal voor hen op Girlsday wordt georganiseerd. Zij maken kennis met Rabobank en met de bèta/technische en ICT werkzaamheden in de dagelijkse beroepspraktijk.


Economic Business weeks Tilburg – 10 t/m 25 april 2017
Tijdens de Companyday op 21 april neemt Rabobank deel aan de Business Lunch waar 20 geselecteerde studenten in gesprek gaan met recruiter en trainees. Deze informele setting geeft jou de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen over stage en/of startersmogelijkheden, traineeships en youngprofessional programma’s. Naast een presentatie verzorgt Rabobank ook een interactieve caseworkshop. Dit biedt jou de kans om jouw kennis en vaardigheden te laten zien.


Bedrijvenmarkt Institute of ICT – 21 april 2017
Rabobank is vertegenwoordigd op de bedrijvenmarkt van het Institute for ICT (HU) voor tweede- en derdejaars studenten. De studenten hebben de mogelijkheid om kennis te maken met Rabobank en tegelijkertijd kunnen zij zich oriënteren op mogelijke stage- en afstudeerplaatsen. Op deze manier kunnen studenten tijdig een goede, interessante en leerzame stage- of afstudeerplaats vinden.


Koffiemoment - 11 mei 2017
Ben jij gebrand op succes? Kom dan op de koffie bij de Rabobank! Je drinkt samen met een aantal andere studenten een kop koffie met onze recruiters en trainees. Zo kan je alle vragen stellen over je loopbaanmogelijkheden binnen Rabobank. Wij vertellen meer over onze Young Professional Programma’s, het Rabo Global Traineeship , Rabo University en de mogelijkheden voor stages en starters. Klik hier om je aan te melden.


Rabo College Day - May 16 2017

Do you want to add business knowledge to your academic skills? The Rabo College Day gives you a unique opportunity to do so. Here, leading university professors and Rabobank executives will share key insights into the worlds of finance and economics with you, in a series of TED talks. The Rabo College Day takes place in the magnificent environment of the Rabobank Auditorium, Utrecht. Make sure you don’t miss it. Register now!


Eindhovens Studenten Symposium – 17 mei 2017
Rabobank is als partner aanwezig bij dit symposium. Tijdens de workshops, de netwerkborrel en het recruitmentdiner maken studenten kennis met Rabobank. Je kunt op informele wijze in contact komen met een recruiter en trainee van de Rabobank en al je vragen stellen over je carrièremogelijkheden. Hierbij eenimpressie van dit symposium tijdens de Dutch Technoloqy Week.


Rabo Global Trainee Day – 31 mei 2017

One day that revolves around you
Experience being a Rabo Global Trainee in one day! For more information about this day click here!

Techniek op Hakken – 1 juni 2017
Vrouwen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het technische bedrijfsleven. Tijdens‘Techniek op hakken’ biedt de Rabobank een kijkje in de keuken voor technische en bèta studentes. Op deze leuke en interactieve manier maak je op zowel een formele als informele wijze kennis met Rabobank. Klik hier voor meer informatie over dit event.


Investment Banking lunch – 8 juni 2017
Kennismaken met de afdelingen Mergers & Acquisitions (M&A) en Equity Capital Markets (ECM) van de Rabobank in een informele sfeer? Neem dan deel aan de Investment Banking Lunch. Het programma bestaat uit een presentatie over Rabobank, onze M&A en ECM afdelingen en de hier beschikbare stage- / startmogelijkheden. Na de presentatie volgt een lunch met verschillende analisten en associates van M&A en ECM. Dit geeft jou de mogelijkheid om in een informele sfeer al jouw vragen te stellen. Klik hier om je aan te melden.


Koffiemoment – 13 juni 2017
Ben jij gebrand op succes? Kom dan op de koffie bij de Rabobank! Je drinkt samen met een aantal andere studenten een kop koffie met onze recruiters en trainees. Zo kan je alle vragen stellen over je loopbaanmogelijkheden binnen Rabobank. Wij vertellen meer over onze Young Professional Programma’s, het Rabo Global Traineeship , Rabo University en de mogelijkheden voor stages en starters. Klik hier om je aan te melden.