U gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Deze website is geoptimaliseerd voor IE9 en hoger.
NL   EN  
 

Eventkalender

De Rabobank is het hele jaar door aanwezig op verschillende events. En we organiseren zelf ook uiteenlopende evenementen zodat je onze collega’s kunt ontmoeten en je vragen kunt stellen. Een uitstekende gelegenheid om de Rabobank als werkgever te leren kennen en om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.


Events
29 augustus 2014

Koffiemomenten - Voorjaar 2018
Ben jij gebrand op succes? Kom dan op de koffie bij de Rabobank!

We maken graag kennis met getalenteerde studenten en starters die samen met ons willen bouwen aan de toekomst van de Rabobank. Je drinkt samen met een aantal andere studenten een kop koffie met onze recruiters en trainees. Zo kan je alle vragen stellen over je loopbaanmogelijkheden binnen Rabobank. Wij vertellen meer over onze Young Professional Programma’s, het Rabo Global Traineeship, Rabo University en de mogelijkheden voor stages en starters. Uitnodiging voor deelname volgt na CV selectie.

Koffiemoment - 13 februari. Inschrijving gesloten.
Koffiemoment - 13 maart. Klik hier om je aan te melden.
Koffiemoment - 10 april. Klik hier om je aan te melden.
Koffiemoment - 8 mei. Klik hier om je aan te melden.
Koffiemoment - 12 juni. Klik hier om je aan te melden.


STEP in-house dag - 15 februari 2018
Rabobank Legal doet in 2018 mee aan STEP in-house. Tijdens de in-house dag op 15 februari 2018 op ons hoofdkantoor in Utrecht krijg je een kijkje in de keuken van onze bank. Fintech is hierbij het sleutelwoord. Ook een duik in de dagelijkse Legal praktijk staat op het programma. Verder is er alle gelegenheid om onze collega’s te bestoken met vragen. Bijvoorbeeld tijdens de pizzalunch of de borrel in onze eigen bruine kroeg. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in via de website van STEP.

Investment Banking Lunch - March 20 2018

Want to get acquainted with Rabobank’s investment banking division? Join us at the Investment Banking Lunch on March 20. The program consists of a presentation on Rabobank and its M&A and ECM divisions, internships and starter positions. The presentation is followed by a lunch attended by several employees of the M&A and ECM groups, giving you the opportunity to ask all your questions and get to know our team members in an informal atmosphere. Register now!Recruiters