U gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Deze website is geoptimaliseerd voor IE9 en hoger.
NL   EN  
 

Eventkalender

De Rabobank is het hele jaar door aanwezig op verschillende events. En we organiseren zelf ook uiteenlopende evenementen zodat je onze collega’s kunt ontmoeten en je vragen kunt stellen. Een uitstekende gelegenheid om de Rabobank als werkgever te leren kennen en om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.


Events
29 augustus 2014

Rabobank University Event – 20 september
Op woensdag 20 september organiseert Rabobank voor haar Rabo University studenten het Future of You Event. 
Dit event staat in het teken van jou en jouw toekomst. Hoe zie jij jouw baan van de toekomst, hoe kun jij je voorbereiden op de toekomst en welke vaardigheden en middelen heb je nodig om je te kunnen blijven ontwikkelen? Jij kunt jouw ideeën, kennis en expertise inzetten in een hackathon! Tijdens de afsluitende borrel kan je jouw toekomst bespreken met de recruiter en trainees. Schrijf je in voor Rabo University en wie weet word jij geselecteerd!

RSM Inhouse Day – 21 september 2017
Al een aantal jaren zijn we trots partner van het internationale Honours programma van RSM (Rotterdam School of Management, Erasmus University). Ook studiejaar 2017/2018 weer in de vorm van het Msc Advanced Programme. Naast stages, opdrachten van 6 weken en het verzorgen van gastcolleges organiseren wij op 21 september aanstaande de RSM Inhouse Day. 

Koffiemoment - 26 september 2017
Ben jij gebrand op succes? Kom dan op de koffie bij de Rabobank! Je drinkt samen met een aantal andere studenten een kop koffie met onze recruiters en trainees. Zo kan je alle vragen stellen over je loopbaanmogelijkheden binnen Rabobank. Wij vertellen meer over onze Young Professional Programma’s, het Rabo Global Traineeship , Rabo University en de mogelijkheden voor stages en starters. Klik hier om je aan te melden.

Investment Banking Lunch – 28 september 2017
Kennismaken met de afdelingen Mergers & Acquisitions (M&A) en Equity Capital Markets (ECM) van de Rabobank in een informele sfeer? Neem dan deel aan de Investment Banking Lunch. Het programma bestaat uit een presentatie over Rabobank, onze M&A en ECM afdelingen en de hier beschikbare stage- / startmogelijkheden. Na de presentatie volgt een lunch met verschillende medewerkers van M&A en ECM. Dit geeft jou de mogelijkheid om in een informele sfeer al jouw vragen te stellen . Klik hier om je aan te melden.

Juniors EBE Inhousedag (Aureus) – 4 oktober 2017
In samenwerking met het Juniors EBE Committee van Aureaus organiseert Rabobank een inspirerend event voor bachelor studenten die aan het begin van hun specialisatiekeuze staan. Deze 1e en 2e jaar studenten zijn geïnteresseerd in hun toekomst en nieuwsgierig naar de mogelijkheden na hun studie. Een middag waarbij juniors kennismaken met de werkzaamheden en medewerkers van de bank en actief betrokken worden door middel van een workshop of case. Klik hier voor meer informatie.

VSAE I FSA Beroependagen – 10 & 11 oktober 2017
Tijdens de VSAE I FSA Beroependagen geeft de Rabobank een bedrijfspresentatie en een workshop om jou kennis te laten maken met de organisatie en interactie te creëren je actief te betrekken. Tijdens de lunch is er gelegenheid om al jouw vragen te stellen aan de recruiter en trainees. Klik hier voor meer informatie.

Rabobank University Event – 17 oktober 2017
Voor de Rabo University Master studenten organiseert Rabobank een exclusieve sollicitatietraining. De training is Nederlandstalig, informatief, interactief en bedoeld om jou te helpen bij de voorbereiding op je toekomstige carrière/loopbaan. Belangrijk onderdeel van deze training is de bijdrage vanuit het assessment bureau waarmee wij samenwerken. Zij nemen je mee in hoe je het beste voor te bereiden op het succesvol maken van de assessments horende bij een sollicitatietraject! Na afloop is er een borrel; een mooie gelegenheid om jouw vragen nog even persoonlijk aan een recruiter te stellen, met mede studenten ervaringen uit te wisselen en zo je netwerk te vergroten. Wil je hiervoor een uitnodiging ontvangen? Schrijf je in voor Rabo University!

Koffiemoment - 24 oktober 2017
Ben jij gebrand op succes? Kom dan op de koffie bij de Rabobank! Je drinkt samen met een aantal andere studenten een kop koffie met onze recruiters en trainees. Zo kan je alle vragen stellen over je loopbaanmogelijkheden binnen Rabobank. Wij vertellen meer over onze Young Professional Programma’s, het Rabo Global Traineeship , Rabo University en de mogelijkheden voor stages en starters. Klik hier om je aan te melden.

STAR Managementweek - 26 oktober t/m 10 november 2017
Tijdens de STAR Management week organiseert de Rabobank een inhousedag op vrijdag 3 november. Een mooie gelegenheid om de organisatie, diverse werkzaamheden en Rabo medewerkers beter te leren kennen. Wiebe Draijer, CEO van de Rabobank neemt deel aan het discussieplatform op donderdag 9 november. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Investment Banking Business Course: Best of Both Worlds – 2, 9 & 10 november 2017
Al meer dan 10 jaar lang organiseren Clifford Chance en Rabobank Best of Both Worlds. Tijdens deze business course ervaar je hoe een bank en advocatenkantoor samenwerken aan een corporate finance transactie. Je bezoekt beide kantoren, ontmoet onze collega’s en werkt in multidisciplinaire teams aan het adviseren van een cliënt bij een overname. Samenwerken, creativiteit en doorzettingsvermogen zullen onontbeerlijk zijn om de overname te laten slagen. Heb jij een sterke interesse in corporate finance en bevind jij je in de laatste fase van je bachelor of master? Ben jij ambitieus en resultaatgericht? Pak jij deze unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen in de wereld van fusies en overnames? Graag nodigen wij jou uit voor Best of Both Worlds. Schrijf je nu in!