U gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Deze website is geoptimaliseerd voor IE9 en hoger.
NL   EN  
 

Eventkalender

De Rabobank is het hele jaar door aanwezig op verschillende events. En we organiseren zelf ook uiteenlopende evenementen zodat je onze collega’s kunt ontmoeten en je vragen kunt stellen. Een uitstekende gelegenheid om de Rabobank als werkgever te leren kennen en om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.


Events
29 augustus 2014

RISK Dutch Banking Tour – 23 februari 2017
Op 23 februari bezoekt een groep van 25 studenten de Rabobank. Door middel van een rondleiding, een presentatie en het uitwerken van een interessante case krijgen de deelnemende studenten en de Rabobank de gelegenheid elkaar beter te leren kennen. We sluiten het programma af met een diner met de recruiter en associates van M&A en ECM. Klik hier voor meer informatie over de Tour.


Amsterdamse Carrière Dagen 2017 – 7 maart 2017
Tijdens de Amsterdamse Carrière Dagen heeft Rabobank een dag vullend programma. We geven een presentatie, je kunt met ons lunchen en er zijn persoonlijke gesprekken gepland met één van onze recruiters. De netwerkborrel geeft jou de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen over stage en/of startersmogelijkheden in een informele sfeer. Bekijk het programma hier.