U gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Deze website is geoptimaliseerd voor IE9 en hoger.
NL   EN  
 

Eventkalender

De Rabobank is het hele jaar door aanwezig op verschillende events. En we organiseren zelf ook uiteenlopende evenementen zodat je onze collega’s kunt ontmoeten en je vragen kunt stellen. Een uitstekende gelegenheid om de Rabobank als werkgever te leren kennen en om nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden.


Events
29 augustus 2014

STAR Managementweek - 26 oktober t/m 10 november 2017
Tijdens de STAR Management week organiseert de Rabobank een inhousedag op vrijdag 3 november. Een mooie gelegenheid om de organisatie, diverse werkzaamheden en Rabo medewerkers beter te leren kennen. Wiebe Draijer, CEO van de Rabobank neemt deel aan het discussieplatform op donderdag 9 november. Klik hier voor meer informatie over het programma.

ICT Talent Event - 1 en 2 november 2017
IT werkt continu samen met de business aan nieuwe producten en innovatieve oplossingen voor onze klanten. Daarnaast optimaliseert IT ook voortdurend het kernproces van de bank, het betalingsverkeer. Voor onze IT-ers betekent dit concreet: werk met meer inhoud. De impact van wat je doet op onze organisatie is groot. In multidisciplinaire teams ben je van A tot Z bij projecten betrokken. En je levert een zinvolle bijdrage aan onze drive om zowel nationaal als internationaal toonaangevend te zijn. Ben je net zo ambitieus als wij? En wil je werken als IT-er bij een werkgever die het anders doet? Maak nader kennis met ons tijdens het ICT Talent Event!

Masterclass Best of Both Worlds - Investment Banking  – 2, 9 & 10 november 2017
Al meer dan 10 jaar lang organiseren Clifford Chance en Rabobank Best of Both Worlds. Tijdens deze business course ervaar je hoe een bank en advocatenkantoor samenwerken aan een corporate finance transactie. Je bezoekt beide kantoren, ontmoet onze collega’s en werkt in multidisciplinaire teams aan het adviseren van een cliënt bij een overname. Samenwerken, creativiteit en doorzettingsvermogen zullen onontbeerlijk zijn om de overname te laten slagen. Heb jij een sterke interesse in corporate finance en bevind jij je in de laatste fase van je bachelor of master? Ben jij ambitieus en resultaatgericht? Pak jij deze unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen in de wereld van fusies en overnames? Graag nodigen wij jou uit voor Best of Both Worlds. Inschrijving gesloten.

Tilburg Career Days - 7 en 8 november 2017
Tijdens de Tilburg Career Days op 7 november a.s. is Rabobank vertegenwoordigd gedurende de jobfair en verzorgt Rabo een workshop waarbij je in een team gaat werken aan een uitdagende case. Daarnaast is het mogelijk om al je vragen te stellen over stage- en/of startersmogelijkheden bij onze recruiter of trainee tijdens de individuele gesprekken en/of de borrel. Klik hier voor meer informatie over het programma.

De Agri & Food Carrièredag - 17 november 2017
Word jij ook geïnspireerd door 'From farm to fork' & 'Banking for Food'? Neem jij graag ene kijkje in de keuken van diverse Food & Agri bedrijven? Wil jij ondernemers helpen ondernemen? Dan is het Rabobank Professional Programma Food & Agri iets voor jou! Ben jij ambitieus, klantgericht en heb jij passie voor de Food & Agrisector? Ontmoet Rabobank op de Agri & Food Carrièredag en bezoek onze stand (nr.30)!

Capitant Belgium Investment Banking Tour - 17 november 2017
The Investment Banking Tour at Rabobank gives 20 students a clear view of the operational practices and possible career opportunities in investment banking. In the workshops, selected students will work out a real-life case, which is developed and presented by Rabobank Mergers & Acquisitions (M&A) en Equity Capital Markets (ECM). This is followed by a presentation, during which a team of Investment Bankers will provide details on working at the bank, on the specific job characteristics and on the different career opportunities.

Koffiemoment - 21 november 2017
Ben jij gebrand op succes? Kom dan op de koffie bij de Rabobank! Je drinkt samen met een aantal andere studenten een kop koffie met onze recruiters en trainees. Zo kan je alle vragen stellen over je loopbaanmogelijkheden binnen Rabobank. Wij vertellen meer over onze Young Professional Programma’s, het Rabo Global Traineeship , Rabo University en de mogelijkheden voor stages en starters. Klik hier om je aan te melden.

ExperienceIT - 24 november 2017
IT is de backbone van de Rabobank!
Neem een kijkje bij Transaction Processing waar honderden kaarttransacties per seconde worden verwerkt en bij het Cyber Defence Center waar al die transacties continu worden gescreend tegen hacking. Welke FinTech initiatieven worden ondernomen en wat heeft de bank te bieden in het Young Professional programma? Schrijf je nu in voor ExperienceIT op vrijdag 24 november a.s. (13u -20u), waar je in een actief programma diverse IT-activiteiten binnen de Rabobank beleeft en jij al jouw vragen over het werken aan de IT van Rabobank kunt stellen tijdens een speedmeet! Is onze dynamische wereld straks ook iets voor jou?

Talent Event - 24 en 25 november 2017
Door digitalisering van de samenleving is de roep om digitaal talent groter dan ooit tevoren.Talent Event Jaarbeurs Utrecht is het eerste carrière evenement in Nederland dat zich specifiek richt op het matchen van Digitaal Talent op het gebied van IT, E-Commerce en Big Data met relevante werkgevers zoals Rabobank. Rabobank is opzoek naar digitaal talent zoals jij! Kom ook en informeer naar onze mogelijkheden. Develop your digital career.

Investment Banking Lunch - 30 november 2017
Want to get acquainted with Rabobank’s investment banking division? Join us at the Investment Banking Lunch on November 30. The program consists of a presentation on Rabobank and its M&A and ECM divisions, internships and starter positions. The presentation is followed by a lunch attended by several employees of the M&A and ECM groups, giving you the opportunity to ask all your questions and get to know our team members in an informal atmosphere. Register here!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Events 2018

STEP in-house dag - 15 februari 2018
Rabobank Legal doet in 2018 mee aan STEP in-house. Tijdens de in-house dag op 15 februari 2018 op ons hoofdkantoor in Utrecht krijg je een kijkje in de keuken van onze bank. Fintech is hierbij het sleutelwoord. Ook een duik in de dagelijkse Legal praktijk staat op het programma. Verder is er alle gelegenheid om onze collega’s te bestoken met vragen. Bijvoorbeeld tijdens de pizzalunch of de borrel in onze eigen bruine kroeg. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in via de website van STEP.